Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én továbbra is azt hiszem hogy nem lesz safe pénz. Ez az én véleményem. Az EP döntése után ha az EB megítéli a hitelt akkor lesz ott probléma és nem hiszem hogy az EB az EP vel összerugja a port orbánék miatt. A nagy esésről meg írtam hogy napok óta adják a buxot, 133000ről 124000ig visszajött tehát az esés nem 4ig és rába specifikus.
Nem lesz pénz, ezt Madrid már hete megmondta. Azért is estünk, mondjuk emiatt esett az egész világ Re:3520.- Valóban, aki reggel vett, már mínuszban van : :)
Kormányinfo: SAFE és SMRA kormány várakozásai szerint a SAFE uniós hadiiparfejlesztési támogatási programmal kapcsolatos végleges döntés jövő héten megszületik.Információink szerint hétfőn lesz döntés az ügyben– válaszolta Gulyás Gergely miniszter az erre irányuló kérdésre.Újabb kérdésre reagálva a miniszter tisztázta, hogy a hétfőn aláírt amerikai-magyar nukleáris megállapodás egy fontos technikai lépés, amely szorosan kapcsolódik a 2025. novemberi amerikai látogatás során megkezdett egyeztetésekhez. A tárgyalások fókuszában a kis moduláris atomerőművek (SMR) technológiája áll.A megállapodásban rögzített összegszerű korlát nincs meghatározva, deMagyarország kifejezetten érdekelt lenne több ilyen típusú erőmű hazai fejlesztésében és telepítésében is- emelte ki a miniszter.
Kb. Ez lehet a határ ameddig visszapattant, itt lehet a kereskedés az újabb hírekig. Mivel 2900-3700 volt az ugrás, gondolom itt amúgy is elindult egy realizálás.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...