igen technikailag szerintem is ennyi történt. Kb. 3x ennyi srv van a Wamslernél úgy tudom, ígérhettek volna mindért ugyanannyi pénzt úgy 223Ft-os árfolyamon, de nem ez történt. ?)
Nem értem ezt az opciós ügyet. Miért fontos ez? Ez csak egy sima pénzjuttatás volt wamslernek. Senki nem fog itt élni az opció llehívásával. opus minek venné meg a wamslertöl az srv-t? Szerintem totál mindegy mennyi lesz az árfolyam, ez a szerződés csak arra kellett hogy 900 millió ftot adjanak a wamslernek
ezt azért 2017-ben kötötték, akkor kellett egy kis manna a Wamslernek. Simán lehet itt bármikor bármi. Az opciós szerződés megkötése után győztes választások következtek, ami szerintem átírta a terveket. ;)
Most vegyuk az opust. Nov 30utan 250 Miliardot fog erni ceg. Most a beten 170miliardra ertekelik. Lassan de biztosan felfele megy a arfolyam minimum 611de 700_800ft biztosan dec 3utan....
Ez a hír szerintem elkerülte sokunk figyelmét,de ebből is látszik,hogy Opus rali 2019 végén lesz......2019 nyaráig egyébként is eltart az új rv bevezetések(mostani tőkeemelések,Konzum rv-k átalakítása)stb......ettől még felmehet sávtetőre(800ft),de nyár végéig nem lesz új sáv,nekem ez jön le ebből.........még mielőtt valaki megkövezne.....
Én azt szeretném tudni, hogy a 4IG-nél miért nincs korrekció/öntés, ML és barátai azzal is sokat kereshetnének. Milyen érdeke fűződik hozzá, hogy abból nem akar profitot kivenni?
Végül is a grafikonra ez is ráhúzható. Mondjuk számomra kellene ma egy nagy zöld gyertya a megerősítéshez. Illetve egy csomó további zöld gyertya, hogy az egyenlegem is megerősítse az emelkedést.
OPUS Global Nyrt.