Tisztelt Tulajdonos Társaim! Köszönöm a megértésüket, biztató szavaikat. Míg lesz opim és konzim időnként írok. Ha nem, akkor csak olvasok. Remélem együtt érjük el. Sikeres befektetéseket kívánok! Nektek! Tisztelettel.
2020-ban osztalék is lesz ha igaz! Ez pedig nem elhanyagolható. Csak ne legyen válság addigra mert akkor az is kimarad. De addig szorgalmas gyüjtögetés zajlik!
Ez a kérdés engem is nagyon foglalkoztat. Talán 2020-ra meg lesz. Az pedig nagyon jó! Dupla pénz két év alatt! Ha valaki tud ennél jobbat szóljon mert oda megyek!
Tisztelt 53fok! Soha ne legyen kétsége a papír jövőbeni sikerét illetően. Egy 2/3-dal a vitorlába kapaszkodó szélben a zászlóshajó ,soha nem süllyed el. Önnek is sok sikert és kitartást,remélem az 1000-es bulinál Ön is velünk ünnepel majd személyesen!
Tisztelt Big Profit! Igaza lehet! Szerencsésebb helyzetben volt. Akkoriban arra vártam, mit és egyáltalán mennyit fogok kapni BC felszámolása után. Miután kártalanítva lettem, át kellett értékelnem a tőzsdei befektetéshez való viszonyomat. Egy évvel később 252 ft - nál szálltam be először. Gyűjtögetés után még jó nyerővel kimenekültem. 511, 535 611 voltak az új jegyek árai. Én marha még mindig tartom. Ha olvasta korábbi hsz-imet, azt is láthatta 2000-ben hasonlókat
tapasztaltam a bőrömön de cégünknél azért szebben alakultak dolgok. Ne csodálkozzon, ha ritkán írva súlyos szavakkal nyilatkozom. A történéseket látva bizony elindul az ember fantáziája. Egyébiránt örülök, hogy annó jó döntést hozott. Sok sikert! Tisztelettel.
A Barron's szerinti (2018.10.04) adatokat vettem alapul, ott pl. az OTP 2%-a nincsen feltüntetve, pedig az kb 6,5M db - ha jól számoltam. Most akkor hol találhatók meg a legfrissebb adatok?
Akkor gondolkodjal rajta. Csak az OTP bejelentett 2%-a sokkal tobb ennel, hat meg amit meg nem jelentettek be, mert nem kell mivel meg nem ertek el az 5%-ot papiron..
Azért összességében azt nem tartom túlságosan jó hírnek, hogy az elmúlt 1 év alatt mindössze 0,906% került intézményi befektetőkhöz. Azaz 1%-nál is kevesebb. Ez azért elgondolkodtató.
"Az LMP hűtlen kezelés és költségvetési csalás miatt feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő cégcsoport gyanítható közbeszerzési visszaélései kapcsán."
OPUS Global Nyrt.