Amúgy azt sem értem, hogy tavaly a Random konferencián mintha az hangzott volna el, hogy sűrűbben lesznek ilyen konferenciák... Vagy én értettem félre vagy nem tudom, de nem igazán hallottam róla, hogy idén lett volna vagy tervezik-e még a következő hónapokban. Pedig meglehetősen hasznos lenne.
nem tudom miért húzzák el ennyire, ez akár még vissza is üthet v ennyire azt hiszik h urai a helyzetnek...? Azért most már a sok is sok...(amerika csúcson, nem tudom mire várnak....
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
nyilvános vételi ajánlat bejelentéséről Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1062 Budapest,
Andrássy út 59.; cégjegyzékszám: 01-10-042533, a továbbiakban: „Társaság”) tájékoztatja a
Tisztelt Befektetőket, hogy a Társaság a Konzum Befektetési Alapkezelő Zártkörűen
Működő Részvénytásasággaé (székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 59.; cégjegyzékszám:
01-10-045654), az általa kezelt REPRO I. Magántőkealappal (nyilvántartási szám: 6122-57)
és a KONZUM PE Magántőkealappal (nyilvántartási szám: 6122-44) együtt, mint
összehangoltan eljáró személyek által a 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
(székhely: 1037 Budapest, Montevideo u 8, cégjegyzékszám: 01-10-044993; a továbbiakban:
„Céltársaság”) valamennyi részvényese számára tett, a Céltársaság által kibocsátott, egyenként
1000,-Ft (azaz Egyezer forint) névértékű, névre szóló törzsrészvényeire (ISIN azonosító:
HU0000071030) vonatkozó, a Magyar Nemzeti Bank H-KE-III-338/2018. számú határozatával
jóváhagyott, és 2018. év július hó 17. napján közzétett kötelező nyilvános vételi ajánlat (a
továbbiakban: „Ajánlat”) elfogadására nyitva álló határidő 2018. év augusztus hó 21. napján
12:00 órakor lejárt, amely időpontig az Ajánlatra vonatkozó elfogadó nyilatkozat nem érkezett,
és e tényre tekintettel ellenérték teljesítésére nem kerül sor.
OPUS Global Nyrt.