Néha azt gondolom némelyik úgy került ki az oktatásból hogy betoltotte az életkort nem pedig elvegezte ;) jól látszik amúgy hogy gondolkodni nem az iskola tanít meg (tisztelet a kivételnek ) hanem egy megfelelő család vagy környezet. Hát ebből arányaiban tudjuk mennyi van ...
végül egy utolsó komment, 60 felé haladhatsz, nos a kommentjeid rohadtul nincsenek pariban egy 60-as ember megfontolt, érett élettapasztalatával... sőt... ez tipikusan mai 20-as durcás skinny boy jellemzők.. :D
1. Nav-ot egyáltalán nem érdekli a kispolgári adócsalásod1. Hmm, max. a légellenállással küzdöttél, ha(!) hosszú hajad volt, különben semmi dolgod nem volt a rendőrséggel 2. Mai fiatalok tüntetései röhejesek, 80%-ának nincs öntudata sem 3. Nem kell szólni, senkit sem érdekel
Sokat nem mesélnék, mert nem akarom, hogy a fideszes NAV rám szálljon. Úgy általában butaságokat adsz itt elő. Nem jellemző, hogy iszok alkoholt. Lakáson tartott filozófia előadásokra jártam 1982. környékén. Szamizdatokat terjesztettem (gyárakban is). A rendőrség többször kihallgatott. ---------------------------------------------------------- "Küzdelem" Minek nevezed a mai diákok tüntetéseit az oktatási rendszer változtatása érdekében ? És rendőrségi vegzálásukat. Ha jó bulinak nevezed, akkor nekem is csak jó buli volt a rendőrségi kihallgatás. Azért Brezsnyev idején én nem bulinak éreztem az ilyet. Akkor házibuli volt a szórakozás, nem a rendőrség. ---------------------------------------------------------- OPUS -om 530 átlaggal van. Szólok, ha eladom.
dehogyis... a legutolsó 10-20 kommentre pillantok rá... kiszűröm a leghülyébb szövegeket és a userra klikkelek, hogy gyárilag hibás vagy mi van vele... 20 legutolsó kommentet felgyűjti, ráklikkelek pár sorra és ennyi, kész a teljes pszichológiai elemzés... innen már csak az "ő nyelvén" kell megszólítani, hogy elcsevegjünk egy kicsit... :D:D:D
megsúgom, egy klikk és és szűrésben 20 kommentig visszamenőleg mindent látok a kiemelt figurákról... amíg te átgondoltad és leírtad ezt az egyetlen kommentet, addig én vagy 5 szerencsétlen figurát emeltem ki és röhögtem végig a kommentjeit... kérdezd meg "Gabriel"-t, hogy kell megnézni...
OPUS Global Nyrt.