Ő mondta. És ő bizony nem ad el egyegyetlenegy darabot sem mindaddig, amíg be nem jelentik, hogy mindenhol egy "ellenzéki" jelölt lesz a Fidesszel szemben, akit mindenhol kivétel nélkül a teljes másik oldal támogat. Mert akkor abban a pillanatban eladás piacin. Ennek az esélyét pedig szerintem mindenki sejti.
Majd igyunk egy pohar jot, tavasztol jarok majd ujra Tihanyba. A vaddisznok a szomszed kertjet szetturtak, felemelte az orraval a keritest, hozzank is belatogatott ;-)
Ezzel a gondolkodassal egyet lehet erteni, ha 200 Ft korul vetted. Az onmagadnak gratulalas eleg gyakori itt, es masoknal sincs szo a futott rizikokrol. gyuripapa jol mondja, itt nem politizalunk. De most 1 honap tavlatban minden megvaltoztathat akkor is, ha marad a OPI partja a szekben. Mondjam, pl. mikeppen? . 1) A Telenor story alakulhat erdekesen is. Annak az ara 320-350 Mrd nagysagrend...es kispajtasok kivasarlasahoz kell meg 52 Mrd (88M db*600Ft) .. Az mar nem is olyan sokkal tobb, es nem kell tovabb kinlodni veluk. Mi van, ha a Telenor dontes bejelentese egyutt jon azzal, hogy akkor egy fust alatt ki is vasarolnak? 2)Vagy ujabb reszvenycsomagert viszik be, ahogy 2 hete a 6-80Mrd ertekure becsult vagyont? Mondjuk akkor mar 320+80+320= 700 Mrd, es az epp olyan ar, hogy attol a kicsik reszaranya (52 Mrd) mar a 10% ala esik? Akkor muszaj is ajanlatot tenni nekik? Es van meg nehany mas riziko is. . Neked talan nem baj. De annak a 70M db reszvenynek, akik 600 folott vettek ? Tudod, mindig ovatos vagyok, amikor azt olvasom, hogy a rossz hir ( mint pl. OPI eses eddig -32% a top ota), nos, az jo hir. Amikor piros a szam, az a jo? tele a topic ezzel a mentalitassal. . Meg egy rizikot, peldanak? A "Buy the dip" invesztor-filizofia nagyon klassz, ha bull market van. De most biztos, hogy az van? Lattad az SPY -8%, DAX -15% chartjat jan.23 ota ? A BUX is -12%. Es ki tudja mennyi lesz amikor a Telenor valaszol az ajanlatra. Legyen szerencsed. Nekem ez nem eleg jo az invesztalashoz.
OPUS Global Nyrt.