"PáncélVajon miért pakolt be a Mészáros család pár klasszikusan családi céget is a tőzsdei társaságokba? Ez akár egyfajta garancia is lehet, hiszen a nyilvánosság megvédi az értékeket. Emlékezhetünk, amikor a csődbe ment Buda-Cash Brókerház egykori vezetői telepakolták az Opimus nevű cégüket mindenféle részesedéssel, talán éppen erre bazíroztak, hogy egy nyilvános társaságot nehezebb bevonni a kártalanításba, mert az nem csak az övék. És lám, amikor megbuktak, a tőzsdei cég vagyonelemei nem kerültek be a kártalanítási folyamatba. Ha bárkinek a NER-világban vannak kétségei az április 8-i Fidesz-győzelemben, nem rossz megoldás egy kisbefektetőkkel is megfelelően ellátott holdingba pakolni az értékeket. Ha változás van, a kisrészvényesek egyfajta védelmet jelentenek, nehezebb kicsavarni a javakat a cég haszonhúzóitól. Ellehetetleníteni persze mindig lehet cégeket, holdingokat, de azért az sem mellékes, hogy egy ennyire heterogén portfóliót még célzott jogszabályokkal sem könnyű bántani. "
Mi a fészkes fene van ezzel a részvénnyel? Most van először - de szerintem utoljára is - ilyen bóvli részvényem. Vagy sokáif fogom birtokolni, mert eladni nem tudom? Vigasztalhatatlan vagyok üdv. Mindenkinek.
Jogos. Nagy harcos volt már akkor is. Nem is csoda, hogy remek edző lett belőle. Deschamps volt még nagy taktikai játékos, rajta se lepődtem meg, hogy jó edző lett. Mai csapatból szerintem Marchisioból lesz nagy edző.
OPUS Global Nyrt.