Gyakorlatilag nem is tud kiszállni, mert pillanatok alatt összeomlana az árfolyam. Egyre inkább én is abban kezdek hinni, hogy az osztalék lesz a pénz kiszivattyúzásának módja. Legális, tiszta, és még erősíti is a céget. Hát még minket. Király minden. :)
Arról nem is szólva, hogy ha M.L. elkezdene "szabályozatlanul" kiszállni, akkor 70-ért se kellene már senkinek sem a részvény. Amúgy ez a cikk is csak azért született, hogy meglegyen a "Mészáros megint kaszált" kvóta...
:D Hihetetlen egy nő vagy. Az alapján kaptál rá, ahogy mi megírtuk itt a forumon néhány hete. Csak te tényként kezelted néhány nap múlva. De nem veszünk össze rajta. Tegnap brutál sok minden bekerült a cégbe, nem akarok telhetetlen lenni, de elég komoly esély van a Telenorra is. A lényeg, hogy akarat, agy és pénz is van hozzá, hogy brutálisan fejlődjünk.
Egyetértek. Ezek a cégek, amik hamarosan bekerülnek, orrba-szájba' viszik a közbeszerzéseket. Igazából ennél jobb történést álmodni sem lehetett volna. Amúgy szerintem akkora kétharmad lesz, mint a ház. :)
Engem nem érdekel a Telenor...ami most bekerült, az nekem nagyobb garancia mint bármi más! Gondolj bele, mekkora megrendeléseket kapnak ezek a cégek! Ha fityisz apró többséggel, de nyer, "elszabadul a pokol"( árfolyam szempontból), abban biztos vagyok!
szaladok személyi kölcsönt felvenni, ha most 600ra esik. A majdnem semmire felrángatták 800ig ősszel, hát erre a jövőképre ha esni fog, akkor valakik nagyon rosszul vannak bekötve. Szerintem megyünk ma 760 fölé, mert aki benne ül, az nem akarja eladni, akinek meg nincs, nos ők aggódhatnak, hogy elmegy a vonaaaaaat. :)))
OPUS Global Nyrt.