Hazug ember vs sánta kutya... Kár, hogy egyes emberek non-stop hazudoznak... De legalább annyi fáradságot vennének, hogy valósághű maradjon a mese... Szólj majd ha felébredtél... ;-)
Mindig is tudtam, hogy az igazi tehetseg utat tor maganak. Tisztellek, hogy ma ugy vettel 515-ert, hogy az alj 517 volt. Valami tozsden kivuli ugylet volt?
Hű... Azért nem dobtad mert más erre biztatott? Ne csináld már... Es ha arra buzdítanak,hogy ugorj a kútba? Ha nem venned észre itt 800-forint óta mindenki csak nyugtat. Jo lesz ez stb szar duma mégis bement 500 alá Ha en ezekre a fel beszélő emberekre hallgatok mar 760 vettem volna arra is azt mondtak VIP beszálló Szartam mindenkire ma 515 vettem nekem így éri meg ( milyen jo hogy nem halgattam a nyugtató emberekre ) most nem kerestem volna egy rakat pénzt Mindig magadba bizz a tőzsdén
Még senki nem kért ma tőlem elnézést, hogy lehülyézték öreg fejemet 530 as árnál a mai zárót tekintve. Igaz 630 ra tippeltem és 623 lett. De jobb mint az 515 ös tippek meg a holnapi 445 ök :(
OPUS Global Nyrt.