Egy fajtát kihagytal, aki 600 felett hallotta a szomszédtól hogy a Mészáros papírok mennek, vett is 500-1000db-ot es most ugy gondolja ha nemegy heti 2-5-10%-ot felfele a papír akkor ide kell olyan elmés gondolatokat írni hogy Jaszaiek csináljanak valamit. Kérdezem tisztelettel, milyen árfolyam mozgásnal szokott Csányi Sándor megszólalni? Az a baj keverik sokan, ez tőzsde nem bróker Marcsi aki ad havi 5%-ot
most nincs mit tenni, csak ki kell ülni, ennyi. én abban bízom, hogy ennél már nincs lejebb, fordulni kell mindenképp, szinte hihetetlen módon túladott a részvény, fordulni kell és kész..
Nyertél....ördögi szerencséd van! 755-nél dobtam, de aztán visszavettem , mert 810-re számítottam. aztán csak néztem, ahogy mindig lejjebb került. Kitartok, mit is tehetnék??
jogos! nem is kockázatkezelés alapon osztottam szét a tőkét ezekben, hanem azért, hogy ha vmelyik sokkal többet menne őszig (amíg előzetesen tartani tervezem), ne legyek a végén durci
Törölt felhasználó2018. 01. 25. 10:01
annyinak örülök (halkan), hogy a mostani és a múltbéli rallyk előtti fosatás volumenéből kiindulva itt durva nagy emelkedést készítenek elő
Sztem jól tetted. A legtöbben azért kínlódnak itt a fórumon,mert venni akarnak.A brokik pedig aszisztálnak hiszen nekik sem ártana meg sztem (és próbálják "jóárasítani", meg vannak a lemaradók, mint pl watsonka akik itt élik át életük hibáját/tévedését újra meg újra... XD) ;-)
Nos ha az év végi zárót nézzük az 700- volt. Most 600+ felett vagyunk. A nagykönyv azt írja akkor van medve ha 20%.ot esik (560 ?). Azaz múltkor megközelítettük (580). Most még bőven felette vagyunk. Persze változhat még. ;-)
Emlékszel nyárra? Még Gyuribá is azt írta, hogy megölték a részvényt. Aztán a holdon tudták befogni a végén az árfolyamot. Semmi jelentősége a megítélésnek, jön a speka, megy a speka. Válogatás nélkül lőnek ki papírok, gyanítom egyszer ez is ki fog.
OPUS Global Nyrt.