Max. elüt egy osztrák kisnyugdíjas Alcsútdobozon amikor terelgeted a bírkákat , egy normális roma aki megpróbál becsületesen megélni, ki akarja teríteni a nem normálisan élő ,maffiaállamot építő roma ellen a kártyáit.Merthogy ugye Ő még azt is tudta a pohosról, mikor járt a wc-re anno .
milyen szélirány, miről beszélsz most? mindig is ezt mondtam, írtam, gondoltam. Nem is fogok rájuk szavazni vasárnap. Nem szabad hogy abszolút többségük legyen, mert akkor 2022-ben egy erdogáni, putyini választás lesz már csak.
Én is azt szeretném, amit a videóban a az angol "riporter" mondott. Kötelező lenne menni szavazni, és ha nem tudsz dönteni akkor is jogod van egy szép nagy faszt rajzolni a lapra. És akkor valóban kiderülne, hogy a demokrácia mit is szeretne, és utána nincs mutogatás.
hol élsz te? Nem hallottál a kockásinges tanárok kirugási hullámáról pl? A valami "rosszat" tevő színház, kúlturközpont akármi igazgató elbocsájtásáról?a pofázó közmunkások megszűnő közmunkája, az igazoltatott tűntetők utólagos baxtatása, figyelési listák stb nem hiába mondta Sólyom 2006 után ismét 2018-ban hogy morális válság van. Lehet nem ezt a szót mondta, de hasonlót.Orbán legnagyobb bűne hogy levitte a politikát a kisemberek közé, akik egymás farkasai lettek, jól müködik az oszd meg és uralkodj elv. Csak hát erre családi, baráti, munkahelyi kapcsolatok mentek rá.
Ezt is fogják tenni az emberek, csak éppen a közvéleménykutatások, ezért nem valósak. Ráadásul felhívnak 500-1000 embert a 7 500 000 főből, ugyanmár...
Akkor menjen mindenki szavazni, a fülkében egyedül vagy és ott olyan döntést hozol amit szeretnél. Utána meg kijössz és az épp aktuális széliránynak megfelelő dalocskát fújod te is.
sajnos igen, megint a félelem rendszere alakult ki. Aki nem úgy lép, szavaz ahogy a helyi kiskirály/tanácselnök akarja az csúnyán póruljár. Már nem a fekete autó viszi el, hanem ellehetetlenítik gazdaságilag. Az még a régi rendszerben is megvolt, hogy hiába ítéltek valakit börtönre rendszer elleni izgatás miatt, ha szabadult, kapott munkát valahol. Most nem visznek senkit börtönbe, hanem nem lesz munkája, durva ez a verzió is. S aki nem "versenyszférás" annak emiatt kussolnia kell. A képzettebbek akik esetleg külföldön is el tudnak helyezkedni, azok tudnak beszólni bármikor, mert max lelép. De kb 4-5 millió ember nem tud, na ők vannak megfogva/megfélemlítve
A többség kormányváltást akar. De a választási rendszert úgy alakították át, hogy a jelenlegi csapatnak kedvezen. Ezért esélyesebb jóval, hogy a fidesz nyer. Ugyanakkor van kb. 34 %-nyi bizonytalan szavazó, akinek a pártpreferenciájáról mégcsak nem is sejtenek a közvéleménykutatók. Arról ne is beszéljünk, hogy ha egy kisvárosban, de főleg egy faluban felhívnak valakit a beszélgetés rögzítésével, hogy kire fog szavazni, na ott a többség a fideszt fogja benyögni, mert mindenki fél, hozzáteszem nem alaptalanul. Egy életre kinyírhatja magát aki a helyi trafikkos-polgármester pártpreferenciája ellen "vall".
kizárt, van még 3 nap, nem hibázhatnak, így is sok szar kijött a lóból s nem tudták visszalapátolni - kósa 1300 milliárd, rogán kötvények, lázár kastély stb
akörül, írtam egyszer hogy nem várom semmiképp sem 900 fölé, hiába lesz rally. A gyorsjelentés ide árazza be, az a puskapor már el lett lőve.másik topikban azt is írtam, hogy nem is fogják szerintem nagyon engedni elszállni az árfolyamot, ne legyen félreárazva, a moderátor lépni fog. Beszór 2-3 millió db-t, azt megállít bármilyen emelkedést.ettől függetlenül benne lehet egy új csúcs 8xx-n, van rá esély.
Opus Global Nyrt Forecast