Foszlanyok megvannak, elpattantal, ember vagy, teljesen ertheto...akik kioktattak, valoszinuleg kivalo elmeleti szakemberek voltak, gyakorlati tudas, tapasztalat nelkul.
Azért a környezet sem volt mindegy, hogy mire írtam ezt...megakarták magyarázni, hogy én bizony akkor is fizessem az alkalmazottat, ha szinte semmi árbevételem nem lesz...meg hű de jó ez a karantén és a minden vállalkozó gazdag és igazából fogjam be a pofámat...de nem mosdatom magam...nem volt szép...ez van, mindenki hibázik...
nem, én voltam...a coronás topikban írtam, hogy kénytelen leszek kivágni az alkalmazottakat a karantén miatt...mérgemben...azért ennél békésebb és kulturáltabb vagyok...most ezen lovagolnak...
igen...volt egy kirohanásom, amiért elnézést is kértem...általában nem szoktam így beszélni senkivel...pláne nem akarok kivágni senkit, csak ez a karantén elég kellemetlen helyzetet eredményezett...
Miert kene?! Ugyan mar, kerlek mellozd ezt az ellenzeki, balliberalis maszlagot:) Nezem a sajtotajekoztatot minden nap, a tosztifoorvos asszony egy tunderi nagymama lehet, de nem valaszol, mert nem valaszolhat...pedig neki meg van tisztesseg a szemeben:( Ameddig lehet mellebeszelnek, idot nyernek, mas nincs, mert ha a magyar egeszsegugyre rarobban 3-4ezer problemas eset...na, belegondolni sem szeretnek!
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..