Topiknyitó: Bagi 2016. 11. 15. 19:49

DUNAHOUSE részvény  

Majd 2000ft ért veszünk :-)))
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
emeric41
emeric41 csütörtök, 15:03
2026 márciusában országosan 11 554 lakóingatlan cserélt gazdát, a Duna House havi tranzakciószám-becslése alapján, ami 32%-kal több a februárinál.
Norbert99 szerda, 17:24
z.1225
Reaper szerda, 17:21
Előzmény: #5960  Jocek

Záró?
Jocek szerda, 17:00
1 240
Atti szerda, 16:55
Előzmény: #5957  zpatriot
De, igen.
Csak ezt kb mindenki tudta.
Most meg az derült ki mindenki számára, hogy az arany sem biztos menedék.
De ez csak az én véleményem.
Térjünk vissza a DH részvényhez.
Az én elvárásom, hogy hozza a Fix állampapír 7% körüli kamatát osztiban és emelkedjen 20-30%ot a következő 2 évben.
Ezért tartom.
ronaldinyo szerda, 16:05
Előzmény: #5957  zpatriot

majd fogják
zpatriot
zpatriot szerda, 15:57
Előzmény: #5956  Atti
...mert az ingatlanpiacot nem manipulálják. És a részvények árfolyamát sem. Jó nekik....
Atti szerda, 14:58
Előzmény: #5955  zpatriot
Az aranyat is full manipulálják.
Illetve az ingatlan már megtérülését nézve (bérbe adás alacsony 3-4%, extra magas árak vannak most, nem valószínű, hogy olyan mértékben emelkedik, mint az elmúlt években.)
Szóval az ingatlan most nem szívja el a részvények elől a pénzt.
Szerintem.
zpatriot
zpatriot szerda, 13:36
Előzmény: #5954  Atti

Az ingatlan mindig vonzó befektetés volt, kivéve a kockázatosabb időket, mert akkor - az arany. A részvény...
Ott a paradoxon, hogy az ingatlanbefektetés éppen a részvényektől (ettől is...) viszi el a pénzt. Most - amúgy - kockázatos időket élünk. Meg is lehet látni az arany árán.
Atti szerda, 13:28
Előzmény: #5950  BT55
Egyet értek azzal, amit írsz.
Én abban bízok, hogy a meglóduló infláció miatt is és hosszú távon az infláció miatt is jó az ingatlan és ez benne van a magyarok fejében.
Illetve az ingatlan piacot az új kormány sem nyírhatja ki.
Illetve a külföldi kitettség is porlasztja a kockázatot ( ahogy mások is írták).
Illetve fizet osztalékot.
Szóval én nem látom annyira kockázatosnak a papír tartását.
Endre1968 szerda, 13:18
Azt felejted el, hogy az olasz, a spanyol, meg a lengyel ingatlanpiacra semmi ráhatása nincs ennek a moslék maffiának. 
Az iráni buli előtt 1500-at közelítettük és megyünk is vissza oda hamarosan (minimum), ahogy vége lesz.
Donqatto
Donqatto szerda, 13:15
Támogatásokat nem vehetik el szerintem, mert akkor a büdös életbe nem lesz lakása senkinek, csak ésszerűen kellene átalakítani
Donqatto
Donqatto szerda, 13:14
Előzmény: #5946  kreta
Hát nem tudom mennyire vetted észre, de mostanában KP-ban ül mindenki és ha valami történés van, pattanás valahol akkor van ereszd el a hajad...úgy gondolom ez Trump alatt meg is marad...de legalább addig amíg FIDESZ kormányoz...nyílván hallottál róla, hogy leminősíthetik az országot, ami szinte biztos meg is fog történni ha marad a FIDESZ, ami sok sok tőkét fog innen eltüntetni...szóval egyelőre ez van, első lépésként a FIDESZ-nek kell takarodnia, a 2 háborúnak ha még mellé vége lenne...csúcsra repítene minket is
BT55
BT55 szerda, 13:09
Előzmény: #5947  Norbert99
Ennél a papírnál is látványos, hogy valami gond van. A függetlenség mítosza összedőlni látszik. Az egész ingatlan piac függ a mostani kormánytól, mert ha jön egy új kormány ott nem lehet tudni, hogy mennyire nyúlnak bele akár a hitelekbe vagy a beruházásokba. Az energia, rezsi és minden más. Ha felbolygatják ezt a piacot, ott minden is borulhat. Részvényes vagyok benne, de az amit az elmúlt hetekben művel a papír az inkább a nem független irányt mutatja. Szóval ez a papír nem független, a cég az, de az amitől függ, mint folyamatok az nagyon labilis. Ezért nem megyünk szerintem, sajnos.
kreta
kreta szerda, 12:59
Előzmény: #5948  Atti
Hosszabb távon én se aggódok…
Csak furcsálom…
Minél alacsonyabb áron veszed annál jobb az osztalék hozam
Atti szerda, 12:50
Előzmény: #5947  Norbert99
Vagy csak valakik tudnak valamit, amit mi nem.
Én egyébként vettem ma a meglévő mellé.
Az osztalék miatt és hosszabb távon emelkedést várok.
Norbert99 szerda, 12:41
Előzmény: #5945  Donqatto
Én 2008 óta tőzsdézem de nekem is fura, hogy nem tud emelkedni. Szerintem nem lesz akkora visszaesés az ingatlanpiacon ami indokolná ezt az árat és még osztalékot is fizet. 
kreta
kreta szerda, 12:38
Előzmény: #5945  Donqatto
Leirtam…
Kockázatos Ner részvények és csöves osztalék nélküli cégek,
Jövőkép nélküli cégek is magasabb árfolyamon vannak mint ez..
Se Ner, és jó a funda és a jövökép…oszalék is van…
Oszt nem kell senkinek…
Veszik inkább a szart😅😅😅
Donqatto
Donqatto szerda, 11:57
Előzmény: #5944  kreta
Mit nem értesz? Mióta tőzsdézel?
kreta
kreta szerda, 11:56
Előzmény: #5943  Norbert99
Fura az utolsó csöves veszteséges csöves cégek is többet emelkednek..
Komolyan nem értem ezt az egészet
Norbert99 szerda, 10:15
Előzmény: #5942  kreta
1 hét múlva jönnek a közgyűlési előterjesztések és a negyedéves mérőszámok. Talán attól majd  megindulunk felfelé.
kreta
kreta szerda, 09:24
Előzmény: #5936  kreta
Azért döbbenet hogy kockázatos ne papírok napi 10%-ot mennek…
Na mindegy tegnap vettem még szóval,
Az már nyerő be van…
Metwolf
Metwolf kedd, 16:06
Előzmény: #5939  BT55
Nem haragszom meg, de amiket leírtál az szimplán dezinformálás vagy csak szimpla tudatlanság. Tavalyi évben kettő osztalékot fizettek, pont ahogy el lett mondva. A cég nem ígért előre semmikor sem olyan osztalékot, ami nem lett kifizetve. Így nem valós az az állítás sem miszerint a cég ringatott bárkit bármilyen magas osztalékban előre ami végül nem teljesült. Ez nem több volt, mint hozzá nem értő befektetői ábrándozás és remény. Tipikus eset.
Az árfolyam meg olyan amilyen, ha nem veszik akkor esik, vevő egy szál sincs, ettől még a cég nem lesz rossz. 

Topik gazda

Bagi
Bagi
5 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek