Kíváncsi vagyok másnak mikor esik le hogy ez a papír nem függ hogy milyen kormány van hatalmon… Hétfő reggel teljesen mindegy hogy ki nyeri a választást… Az első negyedév jól sikerült, Az iráni háborúnak lassan vége… Én tegnap bevásároltam még, De még ma is nagyon akciós… 1300-1400 alatt ajándek… Stabilan hozza az osztalékot is..
azt hiszem ha azonos évben történik akkor talán semmi különös, de ha évhatáron átnyúlik, akkor szerintem adózásba eléggé bekavar. nekem a nav beletett a tervezetbe egy korábbi másik céges osztalék-előleget, teljesen követhetetlen a számomra, hogy mi történik ott a bevallásban vele, abszolut bonyolult, ennek a megértésére születni kell, és nav-nál kell felnőni.
Nvm jó nyakatekert lett ez a megoldás, bele is zavarodtam. Szóval ősszel mindig a nyári összegnek megfelelőt fizetnek....Miért nem lehet osztalékutólagként fizetni inkább XD Sokkal egyszerűbb lenne a matek.
Nem bűvészkednek, 72,7 Ft lesz kifizetve két részletben, 36,35 Ft hoz hozzá jön a tavaly év végén kifizetett 21,26 Ft mint előleg,de idén válik osztalékkà, számvitelileg ezt így lehet megoldani, a másik 36,35 Ft decemberben lesz kifizetve, szintén mint előleg,mert a magyar szabályozás nem tesz lehetővé kétszeri osztalékfizetést
Szerintem minél hamarabb, annál jobb. Remélhetőleg most már tényleg kitör a béke és a sárga majom a jövőben hatszor is meggondolja, mielőtt megtámad valakit. Szóval ha minden jól megy, innentől felfelé vezet az út és inkább 1250-en vegyél, mint 1350-en. PERSZE bármikor történhet bármi. De a döntés és ennek a felelőssége mindig a tiéd.
DUNAHOUSE részvény