A választások egy külön tészta lesz, amit majd - remélem - megelőznek bizonyos nyilatkozatok. Amik némileg ki fogják tisztítani levegőt bizonyos részvények körül, mutatva azok politikai kockázatát, vagy kockázatmentességének fokát..
Nem lehet annyira tragikus a helyzet, mert az ingatlanforgalom a 3%-os őrület miatt az égbe ment. A múltkor ugyan azt közölték, hogy a jövő év elejére "árazódik" be mindez. Gondolom, a 26 Q1-es jelentésben. (Én akkorra várom a Dh. csúcsot.)
Csak azt vettem észre hogy negatív eredményre más nagy cégek nem szoktak összehívni rendkívüli közgyűlést… Ha negatív dolgot nem szokták ennyire felfújni
Az osztalék második feléről fognak dönteni, mint osztalékelőlegről. A közgyűlésen a szavazás módjának meghatározása, a közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása; 2. A Társaság felügyelőbizottságának és auditbizottságának jelentése a Társaság IFRS szerint 2025. szeptember 30-i fordulónappal elkészített közbenső mérlegéről; a Felügyelőbizottság és az Auditbizottság jelentésének elfogadása; 3. A Társaság állandó könyvvizsgálójának jelentése Társaság IFRS szerint 2025. szeptember 30-i fordulónappal elkészített közbenső mérlegéről; a könyvvizsgáló jelentésének elfogadása; 4. A Társaság IFRS szerint 2025. szeptember 30-i fordulónappal elkészített közbenső mérlegének elfogadása; 5. Döntés az adózott eredmény felhasználásáról, osztalékelőleg megállapításáról a Társaság részvényesei részére; 6. Igazgatóság beszámolója saját részvény vásárlásokról; 7. Döntés a Társaság nevének megváltoztatásáról; 8. Döntés a Társaság módosított alapszabályának elfogadásáról; 9. Egyéb kérdések.
Ez pontosan így van . A legtöbbünk nem akkora profi hogy a legalján száll be . A legtöbben azon keseregnek, hogy rosszul szálltak be . Ez a vonat elment a tipikus szöveg .. Pedig a pénzt kiszálláskor keressük / vagy bukjuk el.. Szóval ahogy minden évben írom ott kell majd észnél lenni . .. .
Én kapzsiságból meg telhetetlenségből elcseztem. Eltökéltem annak idején, hogy 930-on akarok belőle pozíciót nyitni. De akkor már nem jött vissza le odáig értem. Aztán vártam vártam, de ufelment, hogy akkor meg már lemondtam róla. Tanulság, beszállónál nem mindig fizetődik ki a fillérezés.
DUNAHOUSE részvény