A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Volt egy ügylet, amit a kötéslistába bevezettek, de a könyvben nem volt benne. Ha jól emlékszem 600m Ft körüli pakk cserélt gazdát. De több ilyen pakk volt. Szerintem shortolásra használják, azt adja az eladó, de majd vissza kell vennie...
Valamit lépnie kellene a cégnek, vagy már magam sem tudom mit kellene, mert ezt így szétverik. Üres a könyv vételi oldala.. Szép eredmények, de az árfolyam egy fos.. Szerintem shortolják, a 600milliós pakkot is kölcsönvéve.
Szerintem bőven ráérünk. Eladja majd a csomagját, akinek ki lett adva, hogy szórja ki az adott mennyiséget. Legalább lesz lehetősége bővítésre jó áron, eddig se az érdekelt, hogy naponta mennyi a plusz vagy mínusz. Lassan majd a Waberersnél is rájönnek, hogy jobb lenne a piacról megvenni a munkavállalói részvényeket.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link