Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nekem jó hogy fülegesen emelkednek a részvények "azért a fák nem nőnek az égig az aranynálsem ezüstnélsem akkor azért elgondolkodtató hogy a hegde es blachrok miértb huzza fügöleges parabolikusan a magyar Tőzsdét ? Mar esik is vissza realizál profit aki ovatos.. Az biztis hogy mindig csúny vége lett a brutális szinte alaptalan emelkedésnek.. Most inkább kiveszem az ősszes részvénybő a ptofitom "dobtam inkább mindent egyenlőre"..
Aki már NÉGY éve folyamatosan esést vár. Az nem egy egyszerű tévedés.Az több annál szimplán egy papírnélküli beirogatás csak. Közben 400% emelkedések kihagyása, Riogatásokkal 4 éve.
Tegnap azt mondtam itt már nem longolnék....de reggel az indik alapján már kinézet az új ath,meg a 130k bux, így belenyúltam 30 kontival...ezeket 750-ig le is zártam.... persze ha lett volna árjegyző akkor a hati is mehetett volna 2000 pontot, de így sem rossz :) .... mennyi lehet még ebben ? mikor fordul már ez az egész ....
-Erste:-Pénteken új történelmi csúcsra emelkedett a BUX, jelenleg azonban nem látszik, hogy mely komponens lenne képes további lendületet adni az indexnek. MACD és RSI alapon is erősen túlvettnek számít az index, igaz, utóbbi indikátor szerint már január óta és mégis szárnyalt az elmúlt hetekben. A hétre oldalazást, kisebb csökkenést valószínűsítűnk.Támasz és ellenállás szintek
A végén +-ban zárunk...nekem elég is volt ebből mára..nyitóban majd utána 25k-val short 350-ről. Ezeket zártam is 820-és 920-on...Így mai nyereség már realizálva. Longra biztosan nem veszem már ezen a szinten ...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!