Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Te nagyon el vagy tévedve ) Sajnos a múltban éltek, ugyanis a részvények 60%
már magyar kézben van, Szemben a 10-15 évvel ezelőtti külföldiek 70-80%
arányával.
Közben csapból is az folyik nehéz a magyar gazdasági helyzet. Qrmány, Qrbán, kancsal, eltolcsy, malac, meg gorilla, fosrint. És húzunk fel mindenre. Mindegy a recesszíó, visszaeső makrok, Államháztartási hiány. Ilyen ez. Reméljük jön most visszateszt
Orbán üzent, jövőre minden csuda jó lesz. Ha a 2év 40-80k kevés lenne, és rossz lett volna :)Eljön a short time akkor https://kepkuldes.com/image/t6fRyfi
Na én megnyitottam idei első short certimet ma. Hati már -100pontra volt csak adható, azt kihagyom, mert 400as kamat kb a reális. Meglátjuk. Lefele bővîtünk. Felfele, long certi párba mellé fedezni
Ezt én már tényleg nem értem, sorban állnak vételre TS38-ra 30-40Ft-ra a kiütéstől. Ha így haladunk, akkor holnapra (de lehet még ma) KO lesz a certi. Napiban nem tud rajta nyerni már valószínűleg semmit. Mire készülnek? Vagy nagyon tudnak valamit a srácok vagy nagyon hülyék vagy valamit én nem látok jól.
Végfázis lehet a diliház. Nekem tegnap is longom volt. Sajnos kiugrasztottak belőle a visszaverések miatt. Ma meg tovább fel. Ma már nem csináltam semmit. Megvárom dilihaz végét
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!