Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Á, nem probléma, el lehet lenni velük. Engem már egyáltalán nem zavarnak, valahogy beleépítettem a fejembe mikor számolok. Ma volt már -300 is és +200 is a kamat.
Ok, most totál tanácstalan vagyok, pedig nem ma kezdtem. Bezárjam a z usa shortokat, sokkal magasabban mint ahol zárhattam volna ha nincs felfügg. usában, és persze működik a trader program, vagy hagyjam mert megy még vissza le... Mintha picit lenyugodtak volna a kedélyek, ha ez innen fordul és nem zárom tuti eret vágok. Eddig egész jól kereskedtem a dow ugrálásait de -6% nál minden benne van
olaj 34 felett ez az én bajom, ha meglenne az olaj longom, nem likvidálják ,ár 400e több lenne a számlámom... ez is a bajom igazából, állt az erste rendszere, megszívtam OK belefér, állt az usa egész kereskedése is... de ezt a durva pechet, hogy kiver és fordul, pedig bőven volt fedezet is, csak nem + 30%-ra
sokra megyek vele, nem tudtam zárni a dow shortjaim. 23600 volt az alja, most be tudtam lépni a traderbe és már 24400... + 800 at jött fel, és még csak be sem tudtam lépni
Hát azt hiszem ma jó soknak egy komoly vagyona füstölt el. Mi még szerencsések vagyunk, hogy tudunk shortolni is. És már hamarabb megtanultuk a kockázatkezelés fő szabályait és hogy nyitottak legyünk mind a két írányba.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!