Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Hát a molon semmivel sem lett kisebb nyomás :D öntik ezt a szart rendesen, a vezetőség meg szarik bele. Gazemberek ezek, semmivel sem különb ez a papir, mint az opus/4ig/est....
Én azt tudom elképzelni amit leírtál, ez az egész irányítva volt, először a felfejlődő piacokat adják, mert ugye fejletek még mentek, így volt aki felszívta még, hisz még javában emelkedés van. Aztán miután sokan vagy egy valaki kiszáll(tak), megjött a USA-ból is a megerősítés. A kérdés, hogy több alap lépet egyszerre, vagy amit írtál valakik nagyon okosak voltak és tudtak már a vírusról, amit ahogy írtad már köztudott volt. És ő akart lenni az első, nem a legokosabb, hanem az első.
Igen, nálam is a türelmetlenség+kapzsiság kombó játszott... Azóta visszatornáztam a bukót pluszba, de azért az nagyon vicces, mikor 4 évnyi nyereséget 1 hónap alatt nullázol, majd 3 év alatt hozodd vissza... De haát valamivel nekem is le kell foglalnom magam... :D
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!