Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
A MOL topicba írtam, hogy most dollárba ha mérem 2011 es árfolyamon fut a mol. Most 2610x8= 20800 A dollár akkor 180 ft volt, most meg 305 kb. 35%-os emelkedés vagyis a MOL 20800*0.65=13572 ft. Vagyis ha dollárba nézzem akkor is kb. ott volt. Kicsit túl van ez tolva lefele.
Én eladtam a tegnapi longjaimat. Lehetett volna fentebb is :-( szinte egyből nyitó után. Viszont a MOL, szerinte eltünt az eladói nyomás. Lehet, hogy csak én csapom be magam, de lehet ma az lesz aki kibillent a BUX-ot felfele.
látod amit írtam délután este a who is megerősítette Zárás előtt szűk egy órával pluszba fordult a Dow Jones Index, ez pedig lendületet adott a Nasdaqnak és az S&P 500-nak is. A piacok megnyugodtak, miután a WHO közleményt adott ki, melyben bár vészhelyzetet hirdettek, leírták azt is, hogy bíznak abban, hogy Kína kezelni fogja tudni a krízist.
Ja, a MOL, nem voltam elég tökös, hogy belevegyek. Pedig a Cseh index esett 2,1%-ot, lehet kieste magát. Lehet hogy nálunk előbbre tartottak a nagy eladok, ezért indult meg a piac felfele. A MOL ba is szép forgalom volt, 1 millió db.
a 43700-44100 ig visszamehetne a prompt holnap főleg ha a mol is segítene egy SC-vel a hatiról nem is merek nyilatkozni ilyen bennfentes előzmények után
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!