Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Háát, izgalmas :-) Reggel meg volt a leköröm, én most figyelek. Nekem már túladott. Viszont rossz a hangulat. Ezt most nekem jobb kívülről szemlélnem, nehogy rossz döntést hozzak.
Tehat a piaci hangulat, es hati kamat valtozasba, tagulo, szukulo spreadbe nem tudnak beavatkozni, a 0.75%koruli arjegyzest tudjak biztositani veteluk es eladasuk kozott. De lehet ez a kulonbseg mar csokkentve lett azota szazalekosan
Oke. En nem keresek fordulokat elore. 4IG -6% SPQR OTT1ja is 220. Hiaba jo a funda. A piac diktal. Ezert kar felhalmozni. Tudom senkit nem erdekel, majd jo lesz egyszer. Lehet maskeppen is
Oke. Nem is tudsz. Bumix havi . Hat ez meg csucsnal van. 1000alatt neztem, hogy duplazhat. 4szerezett. Most is 3854korul latom csucs alatt eppen. Itt boven lehet ter le.
Szerintem Bumixra ne tradelj. 2012-2015 piaci aljon mondtam benne fordulatot, akkor jott is, de mas kornyezet volt. Bableves topik szekalt is miatta. Mindenki mindenhol hadakozik, pedig ezek csak piaci folyamatok. Bumixot vagy 3eve nem neztem,dema megnezem. Piaci aljat biztos nem keresem
Szélsőérték ellen nehéz lenne védekezni, ezt te is tudod. Apokalipszis ellenpéldám sincs ;) Amúgy nyilván egyre nehezebb ilyen divergenciát találni, mivel a BUX és a BUMIX átfedi egymást, így nehéz "kikeverni" olyan állapotot amikor élesen szembe mennek egymással.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!