Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
figyelj, tényleg miért kérdezel olyat, amire tudod a választ! nincs olyan , hogy mindig, van stop loss….egyebek, tavaly finanszíroztam bukó shortokat 40000-43500 ig talán, közben többször zártam, de aztán meg nyertem a lekörön.....jajjjj, dehogy lehet mindig nyerni!
és nálam a wait and see, ahogy Hathor is írja azt jelenti, hogy nem csinálok semmit, mert képlékeny, de inkább lefele várom: 43k , és utána 39-40??? majd menetközben kiderül, de gyorsan döntök, ha mást látok: ezen a piacon nincs olyan, amit ne lehetne egy perc múlva másképp csinálni!
nem hiszem, hogy ezért: a vegyipari ciklus , ami szupertámogató volt a molnak, valamikor 2018végén-2019 tavaszán tetőzött, a plussz osztalékkal és alacsony kamat......a molna nem volt helye 3200 felett. , de volt és sokan ezt nézik :maximum ár 3450!!! egyensúlyi ár inkább 3000 környéke, azóta esett 10% ot nagyjából januárban önerőből: okok marzsinok folyamatosan romolgatnak, ural-brent spread, és zöldenergia hívők tudatos részvényallokációja miatt olajszektor nem sexy….. idei várt osztalékbecslés 120-130 ft tehát lassan 5% -os osztalékhozam, ami támogató lehet, ha lesz egy újabb öntés márciusig, én azt szeretném megvenni. 2500 jó támasznak tűnik! 6%-ra van tehát elég másfél nap para a világban....alatta nagy -nagy üres mező, amit kedvére kitölthet az árfolyam! De ott már occccsó!
én maradnék az eredeti gondolatomnál: szép lassan a szuperlong átmegy kétkedésbe, de forgalom még nincs, ha megjön akkor lefele gyorsulhatunk sokat! a mol nagyon beteg, otp pedig likvid , ha adni kell..... továbbra is wait and see! egyébként a nem mozgó bux2012 1400pontot esett a héten......szóval pénzt azért lehet keresni......
nem viccnek szántam , de ha eltaláltam a nicknevedet akkor bocsánat! a kérdés az volt: mi a foglalkozásod? mert arra nem válaszoltál! sztem pár embert itt érdekelne, mert nagyon aktív vagy, csak éppen nem buxolsz, valami midcap szerelemben vagy, de az nem ez a topic…...
minden bizonnyal: nekik van a legnagyobb dma ( direkt market Access) lefedettségük... semmi más nem történik, mint súlycsökkentés, amit lehet robotnak nézni, de nem robot!!!! adott mennyiség brókeri elb@szás nélküli profi leteljesítése( érzelemmentes, napi átlagárhoz, forgalomhoz kötött) ezért van gyakran a záróban a nagy forgalom, mert nem ér aznap a mennyiség végére a hiányos(jelenleg vevői) oldal miatt...…..mol-omol......
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!