Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
A 15 ezres célár nem tudom, hogy mikorra vonatkozik, idénre egyértelműen eltúlzott lenne, kb. 12840-13375 a reális várakozás a múlt évi akvizíciók időbeli beépülésétől függően (bolgár kb. q2-ben, szerb q3-ban).
4 % feletti a kamat-marge, egyébként meg tegnap és tegnapelőtt szórtam ki a long-certiket kellemes haszonnal, most kivárok és csak játszásból nyitottam benne egy mini shortot. 1995 óta nyomatom az otp-t, láttam már benne mindent. A kérdés az, hogy marad-e az elmúlt 3 év értékelése vagy idén már változik. Az utóbbihoz az kéne, hogy elinduljon kint a recesszió (év elején még így is nézett ki), azóta viszont a FED átment már galambba, a BOJ a hírek szerint további élénkítésben gondolkodik, az eu-s infláció már nem biztos, tehát lehet, hogy az EKB sem emel, így koránt sem biztos, hogy tényleg lesz, legvalószínűbb inkább egy lassulásos, kisebb növekedésű időszak kint, ez viszont még nem vágja agyon az otp-t.
Én nem tudom a nagyok közül kinek a nyakán van a póráz és kinek a kezében (incl.: Hernádi). Gondolom Pintér úr csak jelenthet tovaris Fradkov utódjának...
szerintem egyszerűbb a helyzet rövidtávon....lesz friss pénz a Buxban aki felnyomja az árfolyamokat? ha igen akkor nyomhatják fel....ha nem akkor sajnos esés lesz.....
Akkor is csak egy hazai bank lesz, szemben egy régióssal. És mivel erős hazai bankokat akarnak, biztos nem az OTP rovására fog történni a piacszerzés. Attól, hogy egybeolvasztják a három bankot, még nem biztos, hogy erős is lesz.
nálunk sokkal jobb a helyzet 0,9% kamatokkal....jönnek majd ujra hitel bedölések, és harmadol az otp. Na de kär ezt ragozni, ha te hiszel benne, hogy innen még tovább fel és fel, 15.000 ft lesz, akkor vegyél
Fognak még ezek a piacok valaha esni? Megint 11.hete megy a vétel folyamatosan. Nem értem én ezt a fajta gondolkodást, őrület hogy kinéznek az amcsi indexek...
Nem fogja? Embör merre élsz? Viktor a 5 év alatt jutott el oda, ahová Csányi 27 év alatt... Spéder Csányi ellen akarta összehozni a Takszöv egyesítést, de rövid úton kicsinálták, félreállt, de Lőrinckének ott van a tudása, az istene, meg a Viktor, talán egy kis GRU/SVR háttér...
Nagyon nem fogja megszorítani, inkább lesz végre versenyhelyzet. Hiába van a legerősebb gazdaságban, ha sorozatban rossz döntéseket hoznak. Ráadásul szinte csak hazai vizeken eveznek.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!