Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
nem fáj, pozíció építés zajlik, még ma sem zártunk be, és sztem lesz esélyem idén még 40,000 alatt venni. és nyitott vagyok érdemben ráadni, csak nincs momentum richter akkor sem néz ki jól, a buxban pedig 2-300 pont egyáltalán nem zavar , szerencsére mindenki megtalálhatja különböző idősíkon a sikereit
Engem az nem zavar. Lehetne olcsóbb. de ha ennyi, ennyi. Infláció elvileg 2%, dolgoznak érte 2-3%os cél meglegyen, mert a kb két évvel ezelőtti defláció nem volt jó a jegybanknak. Szóval ha infláció alacsony, ott visszakapjuk. Minden nem lehet olcsó, meg ingyen. Annyi, amennyi. Bérek is duplára mentek pár év alatt. Átlagbér is
Ez törvényszerű, hogy bekövetkezik, de 2023ig kitolták az EUs forrásokat is. Anno 2018ról beszéltek, majd 2020ról, majd most 2023ról, és ez így fog menni tovább. Bízzunk egy jobb életben továbbra is! Mindenünk megvan. Panaszra ok nem lehet. Persze szegénység mindig volt, és mindig lesz. Ez állandó
QE és fújják a lufit. A rossz válságkezeléssel el lehet nyújtani, lehet tüneti kezelés, de a probléma ott marad. Lehet még akár 4-5 év is mire bekövetkezik (bár ennyiben már nem hiszek), 2020-21 reálisabb. 2015 márciusában az OTP-re, Bux-ra írtam a magas célárakról, bux 43K, OTP 9000+, de elfordultam a magyar tőzsdétől, tavaly néztem rá közelebbről. Az elmúlt 4 évben pedig iszonyatosan sokat tanultam és sok tapasztalatot szereztem. Nem tudom mikor fog kipukkanni, de biztos vagyok benne, hogy meg fog történni és az nagyon fog fájni nagyon sok embernek.
Alkalmazkodni kell az élethez és elfogadni ami van. A hasznot meg kivenni abból, ami kínálkozik. Nekem most a tőzsde kínálja. Ezért nem dolgozom. De ha nem keresek 5-20évig, akkor sincs gond. Aztán a többit úgysem élem meg
Richter 5410 10.000vevő 5400on. Én azt látom SPQR most halmozza a veszteséget.. ennek ellenére lehet bejön majd.. de a 40.000es 4-500K short is fájdalmas errefele
A számládon nincs,amit kiállítasz, ha veszel valamit akkor kifizeted, nem tudod visszaigényelni, vagy rosszul tudom? Ha nem működik a vállalkozás, akkor nyilván nincs sok kiadás sem. Egyébként magánszemélyként értettem, hiszen általában az a vége a dolognak (Katás 50 e forintot fizet be alapból a költségvetésbe, a jogcím járulék vagy adó szerintem mindegy). Ha keresel 1 mio-t a tőzsdén és ebből élsz, a vállalkozásoddal nem tudsz foglalkozni, akkor először fizetsz 15% SZJA-t (150.000 HUF), 50.000 HUF Kata, majd a maradékot boltban elköltöd, akkor ha nem egyedi (alacsony ÁFA kulcsos terméket, vagy más adótartalommal rendelkező terméket veszel, pl Benzin), akkor kifizetsz további közel 216 e forintot. Ez már egyből 40% és még nem tankoltál, ittál alkoholt, fizettél gépjárműadót, tranzakciós adót stb. Ezek úgysem változnak, amit tudok tenni ellene azt megtettem, a többit elengedem.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!