Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem lepodnek meg ha ax OTP kivul mas nem zuhanna reggel nagyon. Nalunk nem Lesz ekkora zuhi mint kint az elso nap. Teljesen kulon uton megyunk ezrt vettem majdnem tegnap vissza a shortokat. Szerintem ma is erdekes tozsde lesz a BET.
Rég hallottam rola rem jol van Nekem Mobius volt a legnagyobb minden vas este megirta 80-85% tickre h mi lesz a 4-5 kedvenc papirjanak a heti menete!!Illetve 'dlph' nyugodjon békében hogy orulne phylaxia opus óriás menetének!! Azt is elkepzelem, h a debux nem fog sokat esni hisz egesz evben szinte csak le es le ill ML papirokban mar tele értékkel es tobb ígéretes kisebb is van mar!!
Hat nem is felteteleztem mast! ;-) Most jo lesz. Hajra! Ki kell hasznalni. Longosok meg kapnak jo belepo arakat majd. Mindenki jol jar, csak maradjon cash ra.. En tartogatok, tele a penztarca
hát ez elég baj... pedig akár emelkedés is lehetett volna...pont éreztem hogy a legrosszabb fog történni... hát az is lett... nem volt olyan sok mondjuk..
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!