Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
DAX egyre csak zuhan.... shortom tartom.... --------------------------- OFF most jöttem vissza a lomistól...igazi kincseket sikerült guberálni közben ::D régi 1991 -es Mitsubishi mobiltelefon...most nézem ebayen 21.000 Ft.. :-)) meg még régi zsebszámológép.. Panasonic régi mobil :-)) Ericson :T29 ez jó kör volt :_))
Nekem meg csak benzines autóim voltak! :) Kicsit többet kell fizetni a benzinkúton, de cserébe szofisztikált járású. Régebben a köbcenti adta a nyers erőt, legutóbb pedig már hybridet vettem. A villanymotor egész jól tud gondoskodni az azonnali nyomatékról. Persze a dízelek a hosszú autópályás szakaszokon mai napig verhetetlenek, de nálam erre ritkán kerül sor. Közben buxit megint rátették a támaszra. OTP könyv is nagyon szellős lett egy kis időre. Értelmes mennyiségek azóta sem érkeztek.
Ezt a shortot most tartom nulláig....lesz-ami-lesz.... ha akkora esés jönne még az turbo shortban egy duplázást jelentene....ezt azért bevállalom. ...errefelé a prérin mindenhol rendesen befújta hóval az utakat...de tegnapra azért már rendeződött a helyzet...:-)) itt reggel -15 fok volt..
OFF apropó hóhelyzet.... tegnap arra jöttem hazafele, amelyik út le volt zárva még... 130 cm -es hófal bal oldalon :-)) https://postimg.org/image/4wagvl73h/
bárcsak nekem is annyi pénzem lenne....és főleg a jó irányba állnék vele :-)) apropó...vegyetek Euro Jackpot -ot...ha én nyerek én neked abból visszafizetem amit elvesztettél a múltkor..meg a szűkebb topik bandának.... gondolom ez kölcsönös...:-) múltkor mikor a 23 Mrd volt a nyeremény..é akkor nyertem...csak az a a baj hogy 5000 se volt amit nyertem..
DAX régóta a 200 napos alatt hazai piac viszont ellenáll. Lefelé állna a zászló, de itthon egyenlőre ma is minden meghatározó papír zöldben. Egyedül mészáros mészárlás ami lefelé viszi. Ez a 38100-as támasz nagyon kemény, már jó ideje tart. Nem sokkal ez alatt meg ott a 200 napos is. Tényleg megvárjuk az OTP jelentést. Nagyon hagyománytisztelő a BUX :)
árjegyző össze is xarta magát....és a másik shortban is eltűnt...lehet hogy innen pattan... nehogy aki a felpattanásra játszik jó áron tudjon adni-venni... reggel is csak későn tudtam ráadni a shortra..amikor már esett vagy 20-30 pontot... ÉN a BÉT helyben kirúgnám ezt a tetves Erstét.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!