Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Tegnapi szavazás eredménye, hogy SPben vesztett a közönség 6:5 arányban fel várták, ez nem nyert, mert mínuszba zárt, nem kicsiben DAXban 7:5 arányban vesztett a közönség, mert esést vártak benne, ehelyett fel ment a reggeli futi értékhez képest. Buxban nyert a közönség 6:5arányban az esésre szavazással. Nyerési arány három szavazásból kettő buktás, egy talált
Törnek a támaszok...ennek ellenére most megintr megpróbálják a DAX -ot felfelé húzni... német elemző szokása szerint most is optimista....csak azt nem tudom miért.....12.360 a kulcspont szerinte....ha az fölé tud menni akkor mehet 12.500 irányába... ehhez képest 100 ponttal lejjebbről indult hajnalban a DAx mint ahogy várta.... nemtudom...próbálkoznak a felfelé húzásokkal....de a longosok fel fogják adni előbb utóbb.... ha megint heves letötörések lesznek, nagy zuhanás lesz.... én most kivárok... tegnap shrotolni kellett volna 12.510 -től...csak már nem akartam poziba lépni.
Szokásos 4órás SP/DAX futi képem. Háttérben pirossal lehet nézni egy fej-vállat benne, meglesz-e?!Trendvonalak törtek. Talán még egy fibosat lehet csinálni, de nem akartam össze sűríteni a képet jobban http://www.kephost.com/image/JcA3
Benzinesben is van nyomaték ha olyan motorral veszel. Én turbo benzinest vettem most is. Ok. hogy nem egy kaparogép, de 140LE talán elég Budapest utcáira. Futikat meg felfele húzzák most meg
BUX index szavazàs. Tegnapi záró: 38.112 Merre várod BUX index záróját ma 17.05re innen? Ma magasabb, vagy alacsonyabb szinten lesz 17.05kor? Ha magasabbra várod: nyomj pluszt Ha alacsonyabb szintre várod nyomj mínuszt. Fontos: 1 ember egy nick névvel szavazzon a pontosabb értékelés miatt.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!