Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
ha viszont nem lesz valami heves felpattanás akkor a német longosok tovább szórják ki a longjaikat : azokat amiket az elmúlt 3 hétben felépítgettek 12.000 -től fogva 12.500 -ig.
én most azon imádkozom hogy a 12.280 -on is átgázoljon lefele.... az SP 5 percesen még csak most készül beadni az MA cross eladási keresztet...elvileg lesz még az SP is lejjebb..akkor pedig a DAX is.
UFF jelentem elég rendesen beshortoltam a DAX -ot :D kár hogy nem tegnap adtam rá elsőek..akkor nem mertem...:-(( MArin Kawumm szerint 12.280 -nál "kimegy a lámpa" a DAX -ban..."lights goes down" lekapcsolják a villanyt... 12.100 11.690 ...a többit el lehet képzelni : 12.600 - 2000 pont.
Tudom nem egzakt és sok más dolog is bejátszik, de a dax nagy usa export kitettségű komponenseinél igen, tehát ha a többiek nem esnek, akkor ezek vihetik felfele, másrészt erős dodó általában lenyomja az olajárat is.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!