Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
DAX -ban 12.424 a kulcsszint lefele... rögtön alatta fog nyitni...de gondolom nap közben megpróbálják felfelé vinni azért...havi záró miatt is elvileg...
BUX index szavazàs. Tegnapi záró: 38.462 Merre várod BUX index záróját ma 17.05re innen? Ma magasabb, vagy alacsonyabb szinten lesz 17.05kor? Ha magasabbra várod: nyomj pluszt Ha alacsonyabb szintre várod nyomj mínuszt. Fontos: 1 ember egy nick névvel szavazzon a pontosabb értékelés miatt.
DAX futi szavazàs. 12.399pont MOST! Merre várod a DAX indexet ma innen 17.40körüli zárójára? Ma magasabb, vagy alacsonyabb szinten lesz 17.40kor? Ha magasabbra várod: nyomj pluszt Ha alacsonyabb szintre várod nyomj mínuszt. Fontos: 1 ember egy nick névvel szavazzon a pontosabb értékelés miatt.
SandP szavazàs. SP futi 2746pont MOST! Merre várod az SandPt ma innen 22óras zaróra? Ma magasabb, vagy alacsonyabb szinten lesz futija 22.00kor? Ha magasabbra várod: nyomj pluszt Ha alacsonyabb szintre várod nyomj mínuszt. Fontos: 1 ember egy nick névvel szavazzon a pontosabb értékelés miatt
Meg ma tesztelem, tul tudomanyos idojaraskovetos turbo kazanon van, levettem benne ertekeket estere, ig, este csak 0,5m3 ment bele, az jo estere, de le volt veve reggel 7ig a futes.most eljottem, megyek Varga Misi gazdasagi konfereciajara
ne viccelj 500köbméter az rengeteg persze nem ismeretm a lakóingatlanod méretét , mindenesetre ha gázszerelő kell felcsúton ismerek egyet :o))) nem tudom ráér -e :)
Bocsi az offert. Valaki nem figyeli a gazfogyasztasat otthonaban mostanaban? Tegnap este neztem es tenapig jonak tunt, ma megint neztem ugyanabban az idopontban, es a szokasos 10m3/nap helyett ma 50m3 ment bele. A rendszer jo, es 5napi fogyasztas nem mehetett bele. Hallottam olyat szomszedtol anno, hogy gyengebb futoerteku gaz van neha. Nem tudom ez van-e,de ez rohadt sok mara. A lakasban nincs melegebb, mint mas napokon. Mas nem figyeli most ebben a -10fokos hidegben? Maskor is volt -10, de napi 13-14m3 fole nem mentunk meg. Erdemes ranezni
Itt vagyok, csak sok a meló... 33%-nál tartok teljes tőkére éppen... poziméret visszavéve, nagyobb tf-en van nézelődés... most éppen nincs is pozim... 12280 előtt longot nem is tervezek... onnan várnék egy felpattot... elkezdtem szélső értékekre játszani, így kisebb a kockázat talán... De igazából már nagyon várnám, hogy megcsináljuk ezt a 4. hullámot lefele, és induljon fel az 5, az jó lesz... szaggatni fog fel minden sok visszanézés nélkül... ;-) Azt ha jól elkapja az ember közel 2000 daxpontot lehet majd húzni... persze ha él az elképzelésem... ;-)
Ilyen mikor hitelből van sok vásárlás finanszírozva. Nagyon akar venni hogy keressen, de nagyon megijed ha esik hogy ne bukjon. Tenyleg jobb hogy mesz Ázsiába, addig találni kitalálja a piac mit akar
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!