Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
óvatos DAX short veszegetés....... SP éppen csinált zöldet is :P ilyen extrém mozgások után már annyit sem merek megnyitni amennyit szoktam..sőt annak a korábbi pakkoknak is csak a töredékét merem....
ami volt kis DAX longom eladtam...küzdenek a 12.500 -al...SP futures meg a -10 ponttal...nem valami felszabadult mégsem a piac..mintha fogná vissza valami a piacokat...hmm.. jobbnak láttam kiszállni.
SP -n múlik minden...amerre megy arra megy a többi is... SP -t meg USA piacokat láthatóan nagyon befolyásolják a jegybankárok és az Elnök... nekik meg feladatuk felbeszélés. A mostani esést érdekes módon egy jó adat indította el. mert a jó adatok miatt féltek hogy a FED valami olyan intézkedést hoz ami részvény eladást jelenthet.. mondjuk kiválthatta volna ezt az esést bármi más is... Na nemtudom...megvárom megy -e még feljebb picit...és DAX 13.520 körül már szállnék is ki..hacsak nem elsz valami rally még..
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!