Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Valami susmus biztos volt, külön érdekes, hogy kereskedési időn kívülre nyomták a legnagyobb majrét, hogy még nagyobbat üssön. Normál kereskedési időben ennyire még egy Goldman se tudja beönteni - és lám, ahogy beindult a kereskedés, meg is vették, valszleg USA-t is megveszik majd.
a 2008-as válságban is ez volt az izgi akkora pánik volt, hogy senki se tudta, hogy meddig eshet, mi jöhet még akkor OTP-ben utaztam, ott nem volt gond a kiütéssel, stoppal vettem-esett, vettem-esett, vettem-esett, all-in-emelkedett 1 nap után megmondani, hogy ez csak egy napos para volt, vagy egy medvepiac kezdete szerintem nem lehet mindenesetre más a fundamentális helyzet most a világban, mint akkor volt, van pénz böven, 0%-os kamat, megy a világgazdaság stb. én inkább egy piaci spekulációra tippelek, amit késöbb majd korrekciónak fognak bemagyarázni már akinek be lehet...
óriási hullámzások vannak most igy napon belül is... Jó lenne tudni inne vajon hova ? : - Innen egyenesen fölfele a DAX 12.800 - 13.000 felé ? vagy le 11.500 felé ? ugyanez SP -ben . A csúcstól számítva eddig : 11.8 % -ot esett - a hajnali futurest számolva.
sok kis tapasztalt befektetö egyszerre adta el az 5000 EURO-s pakkját Face-on létrehoztak egy csoportot, és visszaszámoltak, hogy most biztos az volt az :) aki realizál, az csendben csinálja heteken keresztül aki aggresszív eladásba kezd, az meg önt, mint tegnap ilyet Soros Gyurkáék csinálnak több befektetöi csoporttal összefogva milliárdokat megmozgatva
Ja persze, a háttréhatalom. Semmi nem volt, csak egy túlhuzott piaci pánik, plusz már minden longos fejében ott járhatott, hogy lassan zárni kell, így most meg is tette. Most kell venni, mert mindenki be van szarva, mint állat.
mondjuk a DAX ahhoz képest nagyon sokat jött már fel..legalábbis a futures.. és tegaphoz képes szinte nem is esett sokat.. nem látjuk ezt mi át..majd csak utólag.
ez egy összehangolt támadás volt rengeteg pénzzel egy kézben piacokat leöntve olyan, mintha Mészáros Lörinc adná a CIG-et limiten, mert épp elütött egy számot
Most nézem az SP -t havi -n, már a decemberi hónapot is átöleli az engulfing bearish. technikailag rosszul néz már ki... viszont jegybankárok, Trumpék meg oda teszik ahová akarják.... másik részről meg a befektetési alapok teszik bárhová.. szerintem míg le nem nyugszanak a kedélyek...szinteket el lehet felejteni.. TEgnap ahogyan a Dow Jones 5 perc alatt esett -700 pontról -1500 pontra...ott már nem működnek szerintem a támasz, meg ellenállás varázslatok... Ahogy mondogattuk az utóbbi évek alatt : Egyszer csak mindenki ki akar menekülni, és szűk lesz az ajtó.
pénz az amcsiknál van, az irányt is ök mutatják "Máma már nem szakad tovább aludj el szépen kis Balázs" tegnap így feküdtek le kiváncsi vagyok, hogy ma hogy kelnek... de attól tartok, hogy Yelenék idomítják tovább Trumpot
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!