Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
az ilyen napok kivételnek számítanak céljuk a tökeáttétek/bef.hitelek/stoppok szétverése a tanulság abban van, hogy legközelebb kisebb kockázatot kell vállalni, hogy ne repüljenek a pozik egy kiszámíthatatlan/kivédhetetlen pillanatban ha másik certivel játszol, most nem lenne semmi gond de a meglátásaid nagyon jól bejöttek, ezért kamatoztatni kell azokat
Egyszer én is lenulláztam magam pár éve, kitartás! Szar volt, de idén visszajött minden, sőt. Türelem-tornaterem. Te vagy az egyik legjobb elemző itt, remélem kikeveredsz ebből!
Én halásztam pár gyorsat reggel, a legjobb a 14 000 db Opus volt 590en, de ciget és futureaquat is vettem napi min körül. OTP-t leverhetnék 11 alá, talán lenne egy kis pánik, 10850 körül belenyúlnék. Vettem már egy kevés dax longot is.
Új tőkét ne hozzál be. Ha marad valami, azzal játszál próbából. A piacot követni kell, sokat dolgoztál érte, hogy itt hagyd. Kostolany is háromszor bukta el a tőkéjét és háromszor nyerte vissza! Majd pihensz pár napot, és visszatérsz úgy is. Csak okosan.
Kontra ne hagyd abba, hihetetlenül jól csinálod, csak egyet nem, ez pedig a kockázatkezelés. Szerintem préselj ki magadból egy kis pénzt a tőzsdére, és figyelj a kockázatkezelésre, és visszajön a pénzed.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!