Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
a vigadóba ennél egyszerűbb a helyzet , ott csak azt kell eldönteni a rulett asztalnál, hogy piros vagy feket és hamar kiderül az eredmény :o))) ami itt megy azt kurvára nem látom át már
mánia van a nordtelekomban már akkor 150 milla volt a forgalom mikor ricsiben 12 molban 20 millánál jártunk mellesleg a nordnak 2000 ügyfele van és veszteséges cég :o)) , nem érdekes
Jelentős
csökkenést mutat ma reggel a Bitcoin árfolyama, miután a dél-koreai
igazságügyminiszter kijelentette, hogy egy törvényjavaslaton dolgoznak, mellyel
betiltanák a kereskedést az összes kriptodevizával. A bejelentés különösen
hangsúlyos, hiszen Dél-Korea az egyik legnagyobb piaca a Bitcoinnak, és az
Ethereumnak. A dolog előzménye, hogy a dél-koreai adóhivatal, és rendőrség
átfogó vizsgálatot tartott az egyik legnagyobb kriptodeviza-kereskedőnél.
Dax oras Telon igy tudom, megrajzolni, berakni https://www.kephost.com/image/EiWI Eket formal, amiit nyitora letorhet.. Ha nem jon be, akkor turpissag van!
Amíg az ember nem ér el egy jó nagy nyerő szintre, addig mindig tart valamitől. Utána már nem kell, mert a nyerőből adsz vissza. Én is ezért vágom ki a pozikat, és nem érdekel..
Ez igaz, de elég sokszor nem tudja a DAX függetleníteni magát az SP-től. Bízom benne, hogy a DAX valóban nem túl optimista, de azért tartok, egy holnapi emelkedéstől (tudom, mindig tartok valamitől).
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!