Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
,-) Itt a délutáni háromszögből leszúrás, ugyanott vagyunk kb... a divergencia long nem sokat tudott emelni.Le van tapadva. Ha Ázsia csinál egy esést, még réssel le is lehet belőle http://www.kephost.com/image/EiHc
A kivétel erősíti a szabályt :-)Akkor végre valaki még shortban. Lehet ilyen holnap? Analóg módon, mint a H1 charton 2017. 12. 29-én a 22:00 órás gyertya után a 2018. 12. 02-i 08:00 órás réssel fel gyertya, majd utána a két nagy piros gyertya lefelé kb. 150-200 pont? Majd a következő gyertyákkal indulás fel?
A kivétel erősíti a szabályt :-)Akkor végre valaki még shortban.Lehet ilyen holnap? Analóg módon, mint a H1 charton 2017. 12. 29-én a 22:00 órás gyertya után a 2018. 12. 02-i 08:00 órás réssel fel gyertya, majd utána a két nagy piros gyertya lefelé kb. 150-200 pont? Majd a következő gyertyákkal indulás fel?
Köszönöm a hozzászólásaid. Igen, most Hathornak sem úgy jött be a DAX esés az alakzatból, ahogy az általában be szokott jönni, pedig ilett volna 23200 alá benéznie. A nap folyamán (sajnos közel sem a tetején) eladtam az összes nyerő longom, viszont így nyitva maradt 4 CFD shortom még lentebbről. Amikor a mai aljról elindult fel, akkor két longot visszavettem, de már megint későn, 13260-nál. Jelenleg így 2 shorttal több van nyitva, mint long. Ez csak akkor nyerő, ha holnap nem (esetleg réssel) felfelé megy, hanem még lefelé, mondjuk 13100-13240 közé. Ezért tettem fel a kérdést. Én még legalább oda lefelé várnám, de itt a fórumon a jobbak többsége már longba állt. Szóval egyelőre nem tudom, hogy 22 óráig még lépjek-e pl. 1-2 longba...(tudom, hogy nincs tuti válasz a kérdésre).
teljesen jogos volt szerintem is főleg ha ere a naposra nézek ebből nehezen képzelem el a longot https://www.mql5.com/en/charts/8147329/de-30-d1-x-trade-brokers?bind=1 de tény, hogy az rsi divi bekavart , az meg derengnek működik 10 ből kb 10 szer :) ezért írtam, hogy elbaszott egy mozgás ez és KB58 se várjon semmi olyat amire garancia is van
Ha le írsz valamit azért vállald a felelősséget. És ez csak humor volt de úgy látom nem érted a viccet .., Nem foglak tovább terhelni a hozzá szólásaimmal meg vagyok fórum nélkül is hidd el csá
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!