Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Szerintem ha ez a támasz törik, akkor nem érdemes venni egy ideig. Certis tőke áttéttel és kiütéssel nem jó sport. De tudsz magadra vigyázni, csak hozzátettem a véleményem. 38.2 alatt minimum 50%ig, de inkább 61.8ig mehet.. arra lehet nézelődni utána, ha esne. Azért remélem leindul valami folytán, csak nem tudom mire, mikor karira, év végére is tapad le rá
Pont most beszéltem KB-val... mondtam neki, hogy jót mosolyognék egy 13k feletti zárónak, illetve január elején egy két izmos meghúzós felfele nap is benne lehet... ez egyébként a longos verzióm... a shortos szerint simán jöhet lefele a dax... akkor veszek még :D
DAX napos képem http://www.kephost.com/image/EmWK Mutattam már, hogy ez a 38.2es szint kulcsszint. Fibo és előző tető támasza. Ezen hullámzik, tapad rá sajnos. Fent vélhető 5.hullámból jön le. Kis fej-vállat csinált, azt hittem 200ig elvánszorog jobb váll tetőre, de csak 13123körüli szintet érte el. Nekem nem tetszik. 38.2es fibot letörve eshet. ötös tetőt kivéve fel emelkedhet
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!