Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
nincs ezzel a várakozással semmi gond szerintem
hathor is adot ma rá reggel a bringáról , Ő is ha kell shortol egyébként meg aranykor beállítottságú a bétre
holnap meg reményeink szerint megnézzük klexelo csártját is :o)
ahogy olvastam, ő tegnap azt sem értette minek mol short certi...
nem vagyunk egyformák...mindenki mást keres, vki longos jelet, vki shortost, az igazán pro-szakik semlegesek és lépnek mind2 irányba bármikor, ha azt látják a charton...
nekem bux-ra van 1 vízióm, de meglátjuk...(ha bejön a holnapi szakadás is, akkor belinkelem a chartot hozzá)
Hathor tegnap még türelemre intett, és úgy látszik, hogy eddig jó döntés volt (a bálnabélszínt már sütik persze). Ennek apropójából este unalomból végiggondoltam a blue-kat: Richter napos dupla csúcs (célárban ez mit jelethet TA alapján?), MOL tegnapi záró indije állt 21.700-on is egészen az utolsó fél percig (bár a MOL fórumosok szerint ez nem azt jelenti, hogy van nagy eladó a piacon), OTP-ben pedig azt tippeltem, hogy a Citi okosan kiszáll még az osztalék előtt, mert nem szeret kockázatot futni, ő csak biztosra megy a manipulációival, és csüt záróig 8.500-ig tolja le, ami azért még nem kelt pánikot az osztira várók körében. Ezek alapján a 34.000et meg kellene nézni a héten. De onnantól full tanácstalan vagyok. Van aki egyetért ezekkel, vagy ismét a shortos lelkivilágomat vetítem a piacra?
a h1 résig, pl ;) (~8300)
naposon ott éppen nincs semmi extra...8340(HH)-8341(LL), mókás :)
na, de félre a tréfát, bux naposon első fibo-nál pihizik...
holnap lehet utoljára venni OTP -t osztalékért...úgyhogy az érdekes lesz... utána meg leesik 193 forint.
hát ezt most nem lehet tudni mi lesz...de ha kinnt nincs nagy pánik ezt meg fogják venni - ezt is nem árt számításba venni..
otp-ben ha elesne ma/holnap 8600, akkor utána hamar 8400 környékére eshetne...
jót tenne bux hati shortoknak is...
de ez egyelőre pusztán elmélet...ehhez tényleg kellene nyugati "bad mood"-support...
meg is állt az esés ahogy látni lehetett-.-ebédszünet - kicsit pihen a piac...USA se tudja hogy merre...
szerintem USA meg estére fog beesni...mikor felébrednek..németek már szépen mennek lefele..bár ez csak kis esés.
Naposon most készül beadni az eladási jelzést - valóban....óráson kicsit túladott lett...
ha itt zárnánk, akkor naposon azt mutatná hogy mehetünk még lefele.
naposon macd nincs is eladási jelen...(még)
holnap a mai gyertyára jöhetne 1 hasonló méretű lefelé...egész csinos lenne... ;)
(persze ha napi alj körül zár ma)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!