Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
nehogy félre érts, nem akarok én észt osztani, főleg hogy shortban vagyok lentről én is veled :o))
és ennyire jó együttállás ritkán is van amikor minden paraméter szerint rá lehet tolni remek feltételekkel .....
vagy csak én nem vagyok annyira jó még mint a mocskos kolléga, Ő tényleg ott van a TA-ban rendesen , nem ma kezdte
remélem azért most kicsit jobb a kedved mint a 850 es hatinál :)
enyém jobb :))
Hidd el nagyon megtanultam a saját bőrömön. De ha ez ilyen egyszerű, akkor -300nál venni és nullánál, plusszosnál ráadni, idén ez eddig mindig bejött volna, akkor miért nem csináljuk ezt?
De most emelkedésben ment össze, mert esésnél nyitottam nagy KT-ra rosszkor, emelkedésnél bezárult kb, és most stagnál -100 és nulla között. De végül is mind1, lesz ami lesz, majd meglátjuk.
KT mehetne komolyabb mínuszba, mert a shortjaimat -200-300 mellett nyitottam. Hathor nem szeretnél valamit Te is még rajzolni? Hátha KT tágító hatással bírna...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!