Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Mackó úr.
Veszem a trollságát.
Semmi gond.
Nincs semmi reklámozva. Észrevétel mi hogy mozog. Nekem nincs, nem is volt.
100pontra a kiütés, simán meglehet.
Engem az aggasztott idáig hogy mindenki aki longban ül...halálos nyugalomban tartja itt a "fellegekben" ? mikor már 8000 -nél mondták hogy elérte a reális árát pl. az OTP...de mondhattam volna a Richtert is...
És senki nem rohan a "kasszához" hogy eladja amije van ?
Azért csak felébrednek a befektetési alapok is, és akkor jön egy kis korrekció...
Na Bud, egy irányba állunk, de én nem sokáig.... :D Elfelejtkeztem az 530-as 20darabról és annyival többel álltam be záróba, most van 20 darab shortom..... :D
1000-1500 pontnál többet mostanában nem nagyon korizott.... Most itt van 33000nél, 31500-on nagyon szép bázist épített, abból akár 35000ig is rángathatják, nem tudom, mindenesetre esést én nem várok, most se adtam volna el, ha nem rendezném át a portfóliómat, beleadni meg impulzus kell ami nem jött már hónapok óta.
Esésben továbbra is vételeket fogok keresni, ha csak nem változik valami drasztikusan.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!