Topiknyitó: csaba74 2015. 08. 05. 09:48

OTTone  

Sziasztok! Csináltam egy topikot az OTTone-nak mivel már nem FUSO néven fut!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Illusio 2026. 03. 14. 12:39
Előzmény: #98797  Atti67
Csaladbarat kormany.
Itt Kb 2500 csalad erintett.
Hogy szidtak ezek Bajnat…
oxylant
oxylant 2026. 03. 14. 12:11

Ezek után én szeretnék az egyik respirátorral szinkron lélegeztetést indítani, asszisztáltan, de izomrelaxáns nélkül.....
(Biztos lenne eredménye!!!🤣)
Corleone8711
Corleone8711 2026. 03. 14. 11:33
2 posztoló látta jól, mind a 2 örökösen volt jelentve itt a moderátornak, volt aki beírt olyat miattam nem lesz tőkeemelés😁 Először volt a kolumbiai, utána a kínai drónos hír, mit akarhatott az ott1 kínában? Mert csak tanulni mehetett oda. Már torgyán józsi féle chilei cseresznye importtal gúnyolódtam a hiszékenyeken, úgy sem ment a felfogás. Minimum 20%-al az aktuális árfolyam alatt lehetett volna tőkét emelni, még 250 + 20% sem bírta SPQR felhúzni, amikor a 250 is elesett akkor már egyértelműnek kellett volna lenni a helyzetnek, kassza üres, balek meg nincs. SPQR 180-200 átlaggal szállhatott ki, ő volt itt a legnagyobb beültető, még sem említi meg senki.  Együttérzésem korlátozott, 1x a lélegeztetőgépes businesskor ti azt hittétek, hogy közpénzt loptok épp, a másik a közgyűléskor talán 1 valaki akadt aki beírta, hogy őt majd miről lehet megismerni, ami a többiek részéről önző közöny embertársad anyagi vesztesége iránt. Üdvözöllek Notata, hátha lesz még olyan topic, ahol Rém rendes család féle komédiát lehet rendezni. https://keptarhely.eu/images/2026/03/14/v01/20260314v01zbb689.png
Atti67 2026. 03. 14. 11:27
Megvédjük a magyar családokat,de azért a pénzüket ellopjuk.Itt is kártalanítani kellene a befektetőket,mint a Bászna Gabona Zrt-ben a gazdákat.Ott K.L.rokoni köre volt benne,és lesz is kártalanítás,pedig aztán a gazdák rengeteg támogatást is kapnak.
Illusio 2026. 03. 14. 11:15
Előzmény: #98794  user01
Igen.
Nagyon szomoru…
Illusio 2026. 03. 14. 11:13
Előzmény: #98791  Vicus2000
Hat igen, ez az idoszak kulonosen a vizsgalat targya kellene, h legyen…
Tuzkoek pl mikor szalltak ki vegleg?
user01
user01 2026. 03. 14. 11:11
Előzmény: #98793  Illusio
Itt mindent csak átfolyattak a cégen. Mindent.
A könyvvizsgáló felmondásának egyik oka is az volt, hogy egy személy (vélhetőleg az isrv) mind megrendelői, mind alvállalkozói oldalon rendszeresen feltűnt. Ahogy épp az aktuális felállás megkívánta. De magát a munkát sose az ottone végezte, csak átfolyt rajta. És a sztori így bukik, mert ebből a felállásból egyértelműen az következik, hogy az nyrt-nek nincs más szerepe, mint hogy áttolják rajta a munkákat, ennek meg csak akkor van értelme, ha az nyrt részvényeinek árfolyamváltozását manipulálva akarnak pénzt keresni. 
Konkrétan semmi más értelme az nyrt-t beiktatni a láncba nincs, csak az árfolyammanipuláció.
Illusio 2026. 03. 14. 11:00
Előzmény: #98792  user01
Atfolyattak a cegen a lelegeztetigep bizniszt. Jottek be egyaltalan fizikailag is gepek? Tudja ezt valki?
Ez a ceg is a felszamolasig jutott,  mint mas lelegezteto cegek is..
Sztem ez a fo oka a ceg bukasanak.
Mondom, a szalak az orban csaladig vzetnek.
user01
user01 2026. 03. 14. 10:48
Előzmény: #98790  Illusio
Persze, milliárdokat keresett azon valaki, de nem az ottone mapipulálásán, hanem a beszállítói láncban, vagy tanácsadóként, stb. Még talán nem is az iSrv-ben, hanem előtte állva.
Annó én írtam ide be, hogy a lélegeztetőgép business -ben az isrv -től vette az ottone azokat, amikor az isrv közzé tette a mérlegét, vissza lehet nézni.
Vicus2000 2026. 03. 14. 10:48
Előzmény: #98787  user01
Így van jól írod, de felfelé nagyon kis forgalommal ment ergó, a könyvbő kiálltak az eladók! Kis forgalommal elég magasra ment . Másnap és az azt következő kb4-5 napig meg folyamatosan adták el, majd jött a felfüggesztés!
Illusio 2026. 03. 14. 10:39
Előzmény: #98788  user01
12 mrd nevetel nem annyira kicsi.
A szalak az orban csaladig visznek.
Az mnb nem fuggetlen.
Innan min 500 mrd hianyzik.
Ez Magyarorszag.
Maffiaallam.
Meg 29 nap.
Illusio 2026. 03. 14. 10:36
Előzmény: #98787  user01
Az utolso kozgyulesek mindegyikeb azt ereztem, ez egy szinjatek.
user01
user01 2026. 03. 14. 10:32
Előzmény: #98786  Illusio
Itt a cég bedöntését eredményező kavarás a cégvezetés túltolt nyerészkedési biznisze volt. Évtizedekig lehetett volna fejniük a tehenet, de túltolták, tényleg mindenért lehajoltak, és ez márt nem fért bele a játék kereteibe.
Nem Mészáros vagy Szijjártó manipulált itt a hírekkel. Lehet ők is kerestek ügyleteken (lélegeztetőgép), de nem azzal, hogy az ott-one-ban manipulálgattak, az nekik porszem a sivatagban. 
user01
user01 2026. 03. 14. 10:26
Előzmény: #98784  Vicus2000
Más részvényeknél is igaz az, hogy ha kijön egy új célár, akkor megélénkül a forgalom. Sokszor még a blue-knál is. 
Itt ezt, az elemzések körüli felhajtást rosszhiszeműen használták ki. Igen, biztos, hogy akik az árfolyam manipulációra utazva lesték a tömeget, azok ezeket az alkalmakat is 100%-ban arra használták ki, hogy sok pénzt keressenek rajta. Másról se szólt nekik ez a részvény, mint a manipulálás. Ez nem egy hagyományos értelemben vett cég volt, ezt a céget kifejezetten az árfolyam manipulálásán keresztüli pénzkeresetre tartotta fenn egy kör.
De hogy ezért az MKB elemzője, neadjisten maga az MKB lett volna akár csak egy picit is felelős, annak kb. 0 esélyt adok. 
Az MNB sokkal nagyobb rálátással rendelkezett a cégre (bármikor elrendelhetnek célvizsgálatot), de még ők se tehetik meg azt egy ponton, hogy a teszemazt vénaszkenner hír után előállnak egy "na ne nézzetek már itt mindenkit hülyének" határozattal és felfüggesztik a kereskedést. Ennek a "sztorinak" meg kellett érnie ahhoz, hogy az MNB is fel tudjon lépni azzal, hogy itt átverés zajlik. Ehhez sok mindennek kellett összeállnia, hogy ezt megalapozottan megléphessék. 
A legnagyobb átveréseknek pont az a lényege, hogy nagyon sokáig úgy tűnik, hogy minden rendben van, csak a belső kör tudja, hogy valójában mire megy ki a buli.
Lesz még ilyen sok a világban. Sőt, tuti, hogy a BÉT-en se ez volt az utolsó. 
Körültekintőnek kell lenni. Én pl. kb. minden nagy sztoriból kimaradok, mert fundamentálisan nem látom az odavetített álmokat. Csak azt veszem meg, amit tényleg látok is, az álmokat nem. És igen, sokszor utólag kiderül, hogy az álom megvalósul, én meg partvonalról néztem végig.
Illusio 2026. 03. 14. 10:07
Előzmény: #98785  Atti67
Szinten, en is igy gondolom.
User amit ir az a papirforma  
Magyarorszagon vagyunk.
Az mkb meszarosek bankja volt.
Szijjarto segitette a lelegeztetogep bizniszt, ami nem kis csepp volt. Es az utolso. Sztem ennek koze van a felszamolashoz. Es sztem amnak is, h orban aron is itt kavart a ceg korul. Tuzko nandor is.
Egy nagyvallalkozo ismerosom mondta: “ ez Áron bulija volt”.
Atti67 2026. 03. 14. 09:51
Előzmény: #98784  Vicus2000
Én is így gondolom.Ez egy összehangolt szemét akció volt.
Vicus2000 2026. 03. 14. 09:47
Előzmény: #98783  user01
kedves user 01 ! Ajánlom neked hogy elemezd az akkori kereskedést! Mikor az MKB kihozta az emelt célárat olyan 20-30 millióval vitték fel az árfolyamot, majd másnap már több mint 130 milliós forgalom volt akkor akik tudták hogy baj van szórták ki a ártatlan félrevezetett befektetőkre spekákra. A forgalom még pár napig magas volt majd kijött hogy felfüggesztik. Ez egy összehangolt akció lehetett! 
user01
user01 2026. 03. 14. 09:43
Előzmény: #98782  Atti67
A célárakat adó elemzők kizárólag a nyilvános adatokra támaszkodva számolnak. Ők se tudnak olyat, amiről egy minden hírt elolvasó befektető nem tudhatna. Ezeket az információkat szedi össze az elemző és számolgat cégértéket. Ezt teszi meg kvázi helyetted. Így neked nem kell minden apró hírt követned és elemezned, annak mi a hatása a cégre. Ha hamis, félrevezető a hír, akkor az az elemzőt is megvezeti. Neki sincs annál több eszköze ezek mögé látni, mint egy mezei befektetőnek lehetne, aki sok időt eltöltve kutakodik a nyilvános adatokban. 
Az elemző nem lát jobban bele a szerződésekbe, könyvekbe, mint akár te magad. Iparági folyamatok néz, trendeket, ezeket illeszti az adott cégről kikerült nyilvános adatokhoz.

Az elemző nem hasra ütött, hanem a nyilvános adatokból ez jött ki neki. Csak épp a nyilvános adatok hazugságok voltak, amiért nem az elemző a hibás.

Így nézd az összes elemzést. Az elemző max azért tud nálad többet a cégről, mert te nem követed az amúgy számodra is elérhető infókat.
Atti67 2026. 03. 14. 08:57
Előzmény: #98781  oxylant

Szia Kedves Oxylant!
Ügyes voltál,hogy pert tudtál nyerni.A bank hiába irányított a felszámolóhoz,ebben a cégben semmi érték nem volt,így nem is maradt.Meg lettünk vezetve a sok kamu szerződéssel,célárral.A csepp a pohárban a kormány lélegeztető gép biznisze volt,amit átfuttatott a cégen,aminek szintén örültünk,hogy milyen jó helyen vagyunk.Aztán hirtelen jött a felfüggesztés,amire köpni nyelni nem tudtunk.Könyvvizsgálatok visszavonása,aztán kiderült,hogy minden hazugság volt,aztán az évekig tartó huza-vona,majd a cég megszüntetése.  A szarházi tolvajok meg szabadon mászkálnak,és röhögnek a markukba.Esetleg még az MKB Bankkal szemben lehetne valamit kezdeni,hogy csak úgy hasra ütésre adta a magas célárakat,ezzel is bizalmat keltve a befektetőkben,hogy jó helyen vagyunk.Azt gondolom,hogy ilyen esetben tüzetesen át kellene világítani a céget,mielőtt bármilyen elemzést kiadunk róla.Nekem ez a véleményem.
oxylant
oxylant 2026. 03. 13. 20:11
Előzmény: #98780  Atti67

Szia, Kedves Barítom!
Köszi, h.válaszolsz!
A bankom kapja be...🤣
A MNB PBT - től várok kedvező segítséget, annál is inkább, mert ~5 éve peren kívül nyertem az egyik bankkal szemben kb.2.5 m.át, az Ő segítségükkel, transzfer gondok miatt.
Akkor nagyon segítőek voltak, online tárgyalás volt [2x] a 2 bank, a MNB és közöttem, konferencia tárgyalás volt.
(Mind ingyenes segítség volt a MNB részéről)

Topik gazda

csaba74
csaba74
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek