Azért ez ordas nagy kamu! Ugyanis az hogy most eladták a screeniet nem befolyásolja hogy a tavalyi beszámoló auditálva legyen! Nem túl korrekt ez ami most történt. Itt az van, hogy nem készült el valaki hibája miatt időben a beszámoló. Inkább kiadták ezt a közleményt.
Hát szerintem nem teljesen így van. Ténylegesen a nagy érdeklődésre való tekintettel sok részvényes ott lesz/lenne az első közgyűlésen, esetleg tulaj is. Így a közgyűlés határozatképes. Kvázi a meghírdetett pontokat tárgyalni kell. Azt pedig, hogy így történjen, azaz ne legyen tárgyalás 0. pontban meg kell szavaztatni, hogy elnapolják, elhalasszák-e a közgyűlést. Ha a többség nem amellett dönt, hogy elhalasszák, akkor nem halaszthatják el. Tehát ez egy jó lépés arra vonatkozóan, hogy a tudatban sok részvényes el sem utazik, hisz minek, így a határozatképtelenség miatt nem kell megtartani a közgyűlést. Nyilván nyomos indok ez az eladás, és abból származó bevétel, és annak megjelenítése a jelentésben, ezért aki meg a közgyűlésre nyilván a felfüggesztésre fog szavazni. VAGY ez az egyetlen pont amit 26.-ára hagynak :-P Szóval van opció, de ahogy sokan velem együtt várjuk a részvénnyel kapcsolatban a Fel-fel-fel, így hajrá.
Jó reggelt! Igen, több hírügynökség is megerősítette, hogy csúnya vírusos torokgyulladàsom volt, màsrészről igen, megint beültettek! Újra szól a hat lövetű! Amikor kezek a buy gombon, hallgass a szívedre, hajrà Ottone! Roxette-Listen to your heart https://youtu.be/yCC_b5WHLX0
Igen! Igazából, ha írtam előbb, az lesz az érdemi közgyűlés. Én arra fogok menni! Érthető a halasztás, hiszen 2 napja adták el a céget és gondolom ez a tavalyi számok értelmezését átírja a könyvvizsgálatban.
Azért mert nem végzett érdemi munkát. Ha megnézed a korábbiakat, teljesen átment a cég sztream és biztonsági irányra és a reklámos cégük nem is tevékenykedett jelentősen reklámokkal (legalábbis ez legózható össze a közzétételekből, eredményekből)
Nem! X9Z5 írja jól, 26-án lesz 10:00-kor lesz! Nézd meg az éjjeli hírt: https://bet.hu/newkibdata/125148121/Tajekoztatas_2018_04_13.pdf A most hétfői fel lesz függesztve rögtön az elején, ezt írják. Nekem az azt jelenti, hogy a hétfői elkezdődik és kb rögtön vége is lesz, és majd 26-án 10-kor fog igazából lemenni, mikor megvan már a mérlegük és akkor lesz minden rendesen átbeszélve, megszavazva. Én nem is megyek el így hétfőn, hanem majd 26-án.
OTTone