nemzeti ez is -mint a többi orbáni nemzeti-ez is egy jo állduma.ismerjük -lelepleződött az orbáni bűnbanda.az a kérdés -a tisza kormány mit tehet -4 éven belűl kiderűl. semmit sem tud tenni-mert nem ők irányitanak.
45 éve foglalkozom meteorologiával.nagyon szar a helyzet-amugy is de rátesznek egy lapáttal ezek az idegenek.akik már elfoglalták az országot-most nem a törökök-tatárok oroszok habsburgok-hanem hamis -nemzetiségüek-netanya
láttam, -nővéremet hivtam már előtte kenesén-figyeljenek oda-akiknek ez a dolguk hungaromet ha értenének ehhez akkor tudnák előre jelezni -akár egy oraval előtte.sajna hongaromet maszek lett és ezeket is lefizetik felűlről-az ország kiszáritása folyik -illetve -a lakok minél többen távozzanak-de ez nemcsak időjáras manipulás -sok más is.
Szerintem ezt nem lehet előre jelezni. Ma reggel nálunk fél órát csepegett az eső, a szomszéd faluban egy csepp sem volt. Apu ott lakik, ott mintha el lenne átkozva, annyira ritkán esik. Volt már olyan is, hogy a falu egyik végén jeges zápor, az úton hömpölygött a víz, a másikon meg arattak, mert még csepegni sem csepegett az eső, csak óriási szél vonult át.
Totális betli! Veszprémben iszonyatos szélviharral jött, eső 0.6 mm. Ment teljes szelesseggel a Balcsira. Népek menekültek.
Törölt felhasználó2026. 07. 27. 16:06
Egyedül az északkeleti határvidéken élők számíthatnak némi változásra, ott ugyanis kialakulhatnak intenzívebb zivatarok is.enyit tud az orbáni hungaromet -egész balatonnál voltak zivatarok illetve tőle délkeletre-szoval tévedtek -nem előszőr-pesten meg közel 100km es szél volt nem jelezték egyiket sem-miért is?
Törölt felhasználó2026. 07. 27. 16:00
Brutális hőhullám csap le Franciaországra, 40 fok és súlyosbodó tűzveszély jön
idöjárás topik