A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
Az ügymenettel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adta.
1, Mindenki figyelje a BC oldalát és kb jövő hónap 20-ig fent lesznek rajta az új számlaegyenlegek.
2, Az új számlaegyenleg alapján ha nincs rajta hiány lehet transzferálni, ha hiány van akkor jön a BEVA.
3, A BEVA csak akkor tud intézkedni ha tőlük megkapta az új egyenlegeket.
olybá tűnik mintha lehívnák 6.1millót
Többi felszámoló Tárgyköre na szerencsét-
Tele van ez MAGAS rv számmal ellátott
emberekkel!! Így ezután azok is reménykedhetnek!!!!!!!!!!!!!!!
ÍGY LESZ A KIFIZETÉSBŐL VALAMI NEM AZ OKIRAT ITT MÁR A FELTÉTEL-
Hiszen a nálad lévő papír nélkül is jogos vagy RÁ* De-hát itt nincs két egyforma ember- Be vagy már élesítve-
Na látjátok Aktív voltál Te ott az tagadhatatlan- különben meg megküldik nekik is Rólad azt,hogy Te ott(BC) aktív vagy/VOLTÁL
megy az azok tudtommal jó indulatúak-
Telefonon beszéltem a BEVA-val. Akinek nincs meg a szerződése küldje be anélkül, majd az ügyintéző eldönti, hogy kér e hiánypótlást....
aranyosak, nem? Aztán majd így lesz a kifizetésből fél év. A BC meg közben totál elérhetetlen. :(
Telefonon beszéltem a BEVA-val. Akinek nincs meg a szerződése küldje be anélkül, majd az ügyintéző eldönti, hogy kér e hiánypótlást....
aranyosak, nem? Aztán majd így lesz a kifizetésből fél év. A BC meg közben totál elérhetetlen. :(
Nekem sincs, én anno east broker-nél voltam még 98-99 ben BC átvett minket + 5 x költöztem semmilyen szerződésem sincs, én az egyenlegem fogom mellékelni.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546