Nekem is gyanús, bár az ítélet tudatában kirántottam volna 1030-ig kb. mert a múltkor is az volt a tető, majd visszacsaptam volna a nap végén 970-980-ra tizedannyival... Szt em csak valami szokásos hati cselezés lesz...
Szvsz megint készül valami a háttérben, csak elég megnézni az utóbbi pár nap szokatlan vételi aktivitását, valamint a 0509-es hatin kötött 100K-t....indul a pénzmosoda!!! Mivel a 0509-es hatit lennt kötötték, valszeg egy jelentősebb emelkedésre játszanak, mert ha esésre mennének úgy a hatit fenn kötnék meg, így lényegesen több pénzt lehetne kiszedni egyik zsebből a másikba!! Szóval úgy nézem, napokon belül megintcsak jelentősebb elmozdulás várható ebben a papírban, azt sem zárom ki, hogy valakik már az ítélet tudatában cselekszenek!! Alig bennfentes mi??
sajna a küzdelem eldőlt miert javára, arp ha jobban megnézed láthatod, hogy bizony jövő hét csütörtökön, azaz július 14-én bizony még lesznek tárgyalások svájcban is, csakúgy mint európai összes országában, és bizony pénteken azaz július 15-én kezdődik a nagy nyári itélkezési szünet.ha nem hiszed járj utánna, de ha tovább kötekedsz megjelölöm a forrást is! Ez egy tárgyalási időpont svájcból: 14.07.2005 09.15 5C.29/2005 annulati on d'un testament VS: Etat/ Eglise protest. GE
Törölt felhasználó2005. 07. 07. 23:45
Igen mert talpon mert a fórum nem a tiéd.És hogy mire teszel,kit izgat,már megbocsáss.Álmodj szépeket.
Szia miert, Te is talpon? Ne a magyar itélkezési szünetet nézd - az ügy kint van Svájcban. Ott már pihi- De volt egy 30 napos határidő, az már lejárt. Csö
arp, ezt is a grafikonok mondják? Tök jó, ezekszerint a 200 napos határidő épp ma metszi a nyári ítélkezési szünetet, vagy hogy kell ezt érteni? :))) Egyébként téves az infó, mivel jövő héten csütörtökön (júl. 14-én) még nagyüzem lesz a bíróságokon, tehát nézd át újra azt a grafikont hátha elcsúszott valami :))) Persze ettől még az emelkedés is elmaradhat, de kérdem én miért nem adtok bele, ha már az emelkedés úgyis kilőve, ráadásul -800 -nál és egy terrornál ekkora ziccert kihagyni több mint bűn....szóval?
Na abban biztosak lehetnek, hogy amíg biztos forrásból nem tudom a döntést, addig tőlem nem kapják meg. Egyébként qrva nagy a csend. Nem volt vmi határidőféle?
Pannonflax