van itt eladó db annyi, mint a ... nincs pozim, de bármenyire szivatás is esetleg, bazi nagy kockázat nem bedőlni... (főleg ezzel a reggel megrántjuk dologgal - aztán beültetünk 5-ször annyit) na kiwi leszek...
csak azt tudnám hogy mire ez a vak optimizmusotok...??? nem mondom hogy el kellene keseredni, meg hogy tudnék egy okot is amiért rettegni kéne, de szerintem 600-nál is lenne egyeseknek magyarázata hogy nincs itt semmi baj csak a hülyéket rázzák ki...
és ugye ebben az esetben azt sem szabad elfelejteni, hogy újra a pflax birtokába kerül az az útépítő cég amiért 4 évig küzdöttek orbánék. Mert azzal azért tisztában kell lenni, hogy ha nem akar fizetni akkor a bírósági ítélet alapján azonnal felszámolási eljárást lehet inditani a beton ellen! Ennek fejében minden eszköz, megrendelés újra a pflaxhoz ill. leányához a konflaxhoz kerülne....mondhatná nak erre, hogy soha jobbkor....ugye? Ez a játék nem arról szól, hogy nincs kedvem fizetni, mehettek a sóhivatalba......:)) )
arp: semmi gond...a Betonút jelenleg is több szaklaszon épít autópályát, megkapjuk a cég 50%-át.Nem gond. A gond az, hogy ezért 2 évig kéne pereskedni...ezért jó a kiegyezés. Az állam elviszi a negyedét=osztalékadó 25% Ajánlat: nem lehet a súlyozott 180 napos alatt. ennyi kötöttség van!
Törölt felhasználó2005. 06. 17. 16:54
Egy fontos tényt nem szabad figyelmen kívül hagyni. A pervesztesnek fizetnie kellene, ha van esze nem tud, nem akar, nincs miből. Marad a sóhivatal, mint rendesen.
"Én azt tenném, hogy egy lapon bejelenteném a nyerést, a kiegyezést és az ajánlatot...kész tények" És mindezek ismeretében milyen árfolyamon tennél ajánlatot? Mondjuk egy 2K/részvény közös megyezés esetén??
"negyedét a pénznek beszedi az állam" Ez azért ennél összetettebb dolog,lévén állami pénzt perel el a betontól a konflax, legalábbis közvetetten az állam is érintve van, lesz előbb utóbb. Egyrészt állami pénzből keletkezett a per alapját képező összeg, másrészt a beton az ÁPV-t fogja viszontperelni (deklarált!) Egyszóv al könnyen bele tudják kalkulálni az "állami negyedet" is egy közös megegyezés esetében!
áááh, az osztalék pocsékolás, a negyedét a pénznek beszedi az állam!!!Én inkább lehűteném a piacot és tennék egy ajánlatot, és kivezetném a francba. Ha egy csomó dühös speki beragad a cégbe és nem megy fel az ár, a tulajok nehezen tudják "elrakni" a pénzt. Én azt tenném, hogy egy lapon bejelenteném a nyerést, a kiegyezést és az ajánlatot...kész tények..csakhát az ajánlat 1 hónap a PSZÁF-nál, addig meg nem illene egy ilyen fontos infót visszatartani, úgyhogy valszeg ez nem járható út!
Törölt felhasználó2005. 06. 17. 16:17
A mai közös okfejtésünk igazolja a technikai elemzés megállapításait. Összefoglalva: a papír a tulajoknak való, nem akarják, hogy a spekik keressenek, de ők ennek ellenére szeretnének keresni. Viszont nincs több speki pénz, hogy felhajtsa az árfolyamot. Akkor ki fogja felhajtani? A papír tehát spekigyilkos.
gondolom ezért húzzák mint a rétestésztát, ki kell találni, hogyan tudnák a pénzt kiszedni...szvsz ajánlattal már késő megjelenni a színen, függetlenül hogy van- e döntés a perben v. sincs, mert egy hirtelen jött ajánlat előrevetíti a per kimenetelét....ne mondja senki, hogy évekig ennél nyomottabb árfolyamon sem kellett a papír senkinek, most meg hipp-hopp a dupláját is hajlandóak lennének megadni csak úgy a semmiért! Szóval rögtön gyanús lenne, főleg annak tudatában, hogy tavaly már megnyerték a pert....ha rosszul gondolom akkor miért támadta meg a betonút az eljárást az ítélet kézhezvétele után?? Mivel nem látszik az, hogy valaki szisztematikusan gyűjtené a spekiken kívűl ezért az a véleményem,hogy a fő tulaj nem foglalkozik különösebben a papírral...szvsz ajánlat nem lesz, kis osztalék lehet 500-1000 Ft, a többit meg offshorban kimossák a cégből pár év alatt...tehát ezek alapján én 1400-1500 Ft-os árfolyamot várok.....
Pannonflax