mogul...nehéz számítási folyamat.2000 óta ki-be ugráltam a papírba, aztán hatalmasat buktam, most valahogy alakulgat.csak a mostani felfutást440-től, vagy all time pflax trade számit?
Törölt felhasználó2005. 06. 17. 12:58
Pflax hosszútávú csökkenőben, középtávú emelkedőben van, 10, 20, 50 napos átlagok a bollingerrel összeszűkültek. A 800 és 1000 forint közötti sáv nincs kikonszolidálva, enélkül tartósan nem tud elindulni. Benne van egy behaló kitörés felfelé. Inkább range-nek néz ki. Úgy tűnik a lényeges műsor egyenlőre lement benne. Fundamentális mutatók alapján nem túl szép.
Kedves Fórumozók! Ha vége az ügynek... Végső felvonásban megírom, hogy a mi kis flaxunkon mennyit nyertem/buktam. Kizárólag a nettóra gondolok. Csatlakozó k?
"De nekem olyan mindegy,hogy Te vagy akárki mit gondol." Akkor minek írsz?? Ember, te már úgy lejáratódtál ezzel a nikkel, hogy csodálom, hogy elő mered még tolni az arcodat... bár kezd az a benyomásom lenni, hogy olyankor írogatsz, ha azt akarod, hogy essen az árfolyam (mert mindenki tudja, hogy az ellenkezője szokott történni annak, mint amit megjövendölsz... :)))
Törölt felhasználó2005. 06. 16. 10:46
Kispajtás?! Te szánalmas kis........... Majd meglátod.. De nekem olyan mindegy,hogy Te vagy akárki mit gondol. Az én zsebemmel ne legyél elfoglalva de hidd el,nehezebb mint a tiéd:)))
nem azért de ha megnyerték a pert,be is jelentik(eccervalmik or...) az neked még vajmi keveset jelent kispajtás!Gondolod a tezsebedbe fogják tömni??? :) persze!Végülis azért xarakottak eddig hogy téged gazdaggátegyenek... :)))
Törölt felhasználó2005. 06. 16. 10:32
Tényleg sorry az eco hirért!!! NEm volt betervezve ,hogy ki- rázatnak mindenkit akit lehet a finanszirozásból!! E gyébként azért nem veszek hatira mert nem szeretnék ilyen sorsra jutni! Szerintem ez érthető! A Pflax hir 101%!!! A per már meg van nyerve!Ez tuti.. Ezért fogom kibirni,húzzák bármeddig is!És ezt ajánlom Nektek is!
Tényleg, ha ennyire tuti miért nem finanszíroztatsz tovább hatin és veszel még ameddig lehet??? Egyébként honnan veszitek, hogy pina? :))
Törölt felhasználó2005. 06. 16. 09:49
Sziasztok! Közölném az érintettekkel,hogy b ármennyire is szeretnétek de nem hatin vagyok...Hanem cash-ben! Errõl ennyit.. Amit meg irtam az igaz... ciao
hedi26 imádlak! ilye n konfrontálódó típusú pinákra van szüksége a fórumnak, hogy 1 kicsit felélénküljön ezen kívül jót röhögünk rajtad, úgyhogy gyere és irogass még (továbbá a múltkori ajánlatom is áll még - csak persze szigorúan a teljes portfóliód megtekintése után - biztos ami biztos alapon)
Hedi! Ha ez úgy lenne mint ahogy te is írtad, akkor miért nem szedted még szét a könyvet? Ha ilyen tuti infó birtokában lennék biztos rátenném az egész vagyonomat és még tőkeáttétellel meg is tripláznám legalább! Viszont ahhoz hogy ez valóban így van ehhez a két személy közül valamelyiknek lenned kell: 1, CCIG döntőbíró 2, Váradi Gyaníthatóan egyik se vagy, ezért tényleg nagy a valószínűsége, hogy a határidő kifutás hosszabbítására nincs pénzed és holnapig ki kell szállnod! Tudod, mindig az kiabáll a leghangosabban akinek a háza ég!
Heidi26. Nem éppen üde színfoltja vagy a mi kis fórumunknak. Tisztelettel kérlek, hogy másutt próbálkozz. Ui: nem tudtad, hogy vessző után szóközt illik ütni?
Törölt felhasználó2005. 06. 15. 14:01
bocs, máshova szántam...
Törölt felhasználó2005. 06. 15. 14:01
sziasztok! fhb-vel mi lesz? tud valaki közelebbit?
hát, elég elkeseredd egy beírás volt, az biztos. Tépi az idegeket a részvény, az is biztos. Ugyanakkor nem látom, hogy nagy ki tudnának/akarnának szívni papírokat a kicsikből. Az emberek furcsa lények, azt mondják, 1000 alatt nem adnak. 1020-1050 körül szerintem elég sokat össze tudnának szedni...
no comment.... egyébkén t szorít a cipő v. mi a helyzet? csak nem a kifutó hati miatt aggódsz, amit péntekig le kell zárnod, mert nincs pénzed arra, hogy hosszabíts?? :))
Kedves, Hedi26. Azt javaslom, vegyél vissza a stílusodból, vagy legyél szíves kerülni ezt a fórumot, ha nem vagy képes emberi hangon, normálisan hozzászólni. Röhej, hogy pláne egy olyan ember, mint te, aki már többször lejáratódott minden alapot nélkülöző, vagy valótlan tartalmú beírásaival, még ő beszél ilyen stílusban.
Pannonflax