Itt sem bánná szerintem senki, ha vmi fideszes felbukkana lehetne egy dupla azt kész. Pénznek nincs szaga. Biztos fineszesen ügyes a góré a sí szerelmes Csaba de lehetne inkább jégkorong v foci őrült az jobban feküdne a hatalom és a nép nagy részénél. Legyen egyszer 400 és akkor penny stock t veszek ebből is. 400 meglehet kb
Én megértem, ha frusztrál már, nekem is termelhetne már kicsit, de hidd el jó kis sztori lesz ez. Na meg nézd a jó oldalát, ez legalább nem azért izgi, mert a fidesz beletolta egy szektor 2 éves költségvetését, ez már önmagában plusz :D
Ha vettem is 4IG-t, nem gondolod, hogy hatással lehet az Enefis hozamomra is, mint potenciális nagybefektetők és ebből dupla haszon lesz Nekem és ezért megy a speka? :DD Ne gondolkozz ilyen unalmasan.. ja és mondták már Neked, hogy nem túl elegáns belóbálni meg fikázni egy olyan rv-vel kapcsolatos fórumra, amit eladtál már?:)
Akkor meg miért nem 4iget vettél, ha arra spekulálsz hogy ők azt vettek? Nem érzed hogy ez kicsit annak fényében vicces, hogy az Mtel 5szörözéstől ment 20%-ot ez...
Hát ez komolyabb cég, mint a 4iG, a másodikban a hitet vesszük meg. Ott a közkézhányad 16%, ha így megy lassan annyit ér mint a Telekom, vagy a Richter. Ez komoly mémesedés felé száguld, most lehetünk a begyorsuló szakaszban 4iG-ben.
Valamelyikből/mindkettőből fixen bevásároltak. Nagyon komoly forgalommal mentek/mennek ezek papírok, nem is kevés ideig. Én meglepődnek, ha ezeket a labdákat nem ütötték volna le és csak ültek volna a pénzen.
ENEFI - THE BEST