A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
deszcsakafi
ma, 16:55
tetves Orbán diktátor és bandája szórja
rátok. Szépen fehúzta, magától átvette, aztán most meg nyomja rátok a
papírját.. közben megy a fényezés a megvásárolt médiákban.. "kiváló
minősítés" HAHAHA... hulló kés! 49
"Nézegetem az ábrát. Diagramok egymásra passzintva, a román és a magyar
bruttó és nettó átlagbérek színes csíkjai versenyeznek egymással. Szoros
küzdelem. Fej fej mellett. Ízes képzavarral forgatom a számban a
fílinget, mert se kiköpni, se lenyelni nem tudom. Összességében még
vezetünk, az átlag magyar havi 26 ezer forinttal visz haza többet
romániai társánál, amiben benne lehet a családoknak adott tetemes
adókedvezmény is, és ez jó. Bár már az is, hogy egyáltalán le kell írni:
összességében még vezetünk. Még. Romániával szemben. Az ezerszeresen
lesajnált, leszőröstalpúzott, mindörökkön örökké Balkán Románia
ellenében." https://magyarhang.org/publicisztika/2019/08/29/a-nap-amikor-az-orban-kormany-elindult-lefele/
Nem hiszek a szememnek az OPUS topikban deszcsakafika fikázza Orsóst!!!Pedig engem kitiltatott már egy párszor amikor én mocskoltam,akkor még szerelmes volt ebbe a szép romacsávóba Felcsútról.
Bakker ezeket Ellenzék ítthonról adja SZÉT.. AZTÁN TALÁL EGY VELE AZONOS LIBERÁLIS OLDAL,NA ÍTT A VILÁGHÍR.. Magyarul úgy gyalázodsz ahogy akarsz,ha vele nem azonos a polítikai nézeted!! Vagyis tollforgatók körmére kellene már nézni!!!
Na az se igaz Mszp-DK egy paltformon van.. Tegnap alakítottak új pártot neve: DK.. Honnan váltak ki nem nehéz kitalálni!!! Dehát az MszP megeszi(beveszi) eszt is!! áhhh....
Hírünk a világban: "Magyarország példája azért érdekes a befolyásos lap szerkesztősége
szerint, mert a Fidesz itt a parlamenti többséget használta fel arra,
hogy elfoglalja a szabályzó hatóságokat, leuralja az üzleti életet, irányítsa a bíróságokat, felvásárolja a sajtót és manipulálja a
választási szabályokat. Tehát: korrumpálja a demokráciát. Ehhez pedig Orbán Viktornak nem kell megszegnie a törvényeket,
mivel a parlament tetszése szerint megváltoztatja a szükséges
jogszabályokat. Formáját tekintve Magyarország egy virágzó demokrácia, lelkében viszont egypárti állam. . Ahhoz képest, hogy már a vezércikkben is mennyit foglalkoztak Magyarországgal, a számba bekerült még egy cikk,
amely nagyon részletesen veszi végig a hazai történéseket, KESMA-tól
Mészáros birodalmán át a földbirtokok alakulásáig sok fontos tényezőre
kitérve." Economist: szerencsére sem London, sem Washington nem lesz Budapest
Egyszer volt egy nagy csoda, Neve: birka-iskola. Ki nem szólt, csak bégetett, Az kapott dicséretet. Ki oda se ballagott, Még jutalmat is kapott, Így hát egy se ment oda, Meg is szűnt a iskola. . (Weöres Sándor: A birka-iskola) . A Nagy Imre szobor helyén a K. vezető szobrot állított az ő birka népének?
A Fidesz rendbeteszi az országot
link