Előfordulhat némi visszapattanás a 200-as mozgó az ellenállási zónát erősíti... Hát igen van némi kockázat , az olaj irányából is. Hétvége Taco mit lép passz ... A biztos nyerő jobb a zsebben, mint egy esetleges hétvégi meglepetés.
Az olaj után mozgott , sokan beshortolták a kontroll pont alatt az olajat mondván béke és meg se áll 79 -ig. Csak nem számítottak rá , hogy a kettő között félúton levő támasznál megáll. Ha kitart a támasz abból érdekes jelenség lehet.
Igen szép hullámvasút. Tegnap este nézem hogy már mínuszban vagyok ... most újra vissza fel. Valami olyat gagyog az AI hogy soha nem látott mértékben megy az export, a beépített teljesítmény felett ... kitaláltak valami optimalizációt vagy rossz adat került Excelbe nem tudom. ... persze az általa megjelölt forráson semmi ilyen információ nincs. Lehet ezt olvasta a piac? na de mitől esett ekkorát? Az átkötések néha lehúzzák az árat ... persze az erste 5 nappal hamarabb köt át mikor még jó drága :-)
Sajnos, nem olvastam se híreket se nem figyeltem eléggé, most éppen -2% a tavaszi vásárlás, pedig volt ez +5% is egy hónapra ... úgy hogy várom a kánikulát. :-)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.