Köszi szépen Neked is! 🙂 Az egész mozgás nem tiszta, inkább a nagyok játékának tűnik, skalpolgatnak. Írtam a minap, hogy short, aztán ma délelőtt meg longosnak láttam, de ahogy írtam is, csak TAn, mert funda alapon szerintem már az őszi bear szezon lenne esedékes..
Na paszmek, én iszogatom a finom szekszárdi cucée-ket itt Pakson, gizi meg összerogyott, most nézem. Sokadszorra mutatja ezt az oldalát, de jól tettem, hogy ezt a mai stratégiát folytattam.
Én is gratulálok! Jól tettem, hogy zártam a shortot, meg, hogy kivártam az újabbal. Nálam 3,878 volt az a határ órás zárás után, ahonnan nyitottam volna az újabbat, de délután ismét pattant onnan, így inkább kimaradtam. Az emelkedés pedig meglepett, továbbra sem tiszta nekem, hogy mit csinál az elmúlt napokban, de valahogy nem tetszik.
Jelenleg úgy néz ki, hogy igen, aztán ahogy írni szoktad, nap végére kiderül :-) Mondjuk nem értem most a longot, hogy mitől kellene 4.4ig menjen, hacsak nem TA, mert funda alapon annyira nem látom télig a megalapozottságát.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.